-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
KaoLin
KaoLin
Cześć! Mam pewien problem. Wczoraj zaczęło mi się dziać jakieś errory, blue screeny itd. Chciałem sobie zagrać w grę (Aion) i po załadowaniu gry zobaczyłem na ekranie kwadraciki czerwone i czarne, potem ekran zaczął migać pojawiła się na dole na pasku powiadomień, informacja "Sterownik ekranu przestał działać, ale odzyskał sprawność. Sterownik ekranu NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 341.81 przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność." i potem blue screen... Robiłem już wszystko to, na co wpadłem czyli sprawdzałem czy mam aktualne sterowniki do karty graficznej (NVIDIA GeForce 9800 GT) i były aktualne, to odinstalowałem je i zainstalowałem ponownie, zrobiłem to 3 razy i znowu to samo. Potem odinstalowałem i zainstalowałem starsze sterowniki - dalej to samo. Dzisiaj usunąłem wszystkie sterowniki oraz program NVIDIA GeForce Experience i zainstalowałem od nowa i znowu to samo... Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić? Szukałem już na internecie i nie znalazłem nic, co by mogło pomóc. Albo to wina gry (Black Desert), którą odpaliłem na takiej słabej karcie graf. i przez to coś mi się stało z kartą bo właśnie po tym jak wyłączyłem tą grę to zaczęły dziać się takie cuda. Liczę na sensowne odpowiedzi i pomoc! Dziękuje z góry!
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.