Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Oblivion Cabal

maniu1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oblivion_Banner.gif

WELCOME TO OBLIVION CABAL! Let me tell something about this server!

Channels.png
image.png

Some more server informations!
- Max lvl 255
- To get lvl 255 u don't have to play much!
- Best high rate server
- custom drops
- custom items
- Balanced TG 
- We have 3 self created maps for you to explore 
- Active staff 
- Hackers have no chance 
- New antihack got improved! One of best!
- We are hosting unique events
- 1-2 big updates per month based on suggestions 
- Join the most unique balanced server ever
- IF YOU ARE TIRED TO PLAY P2W server join HERE COZ EVERYONE GOT CHANCE TO BE STRONG!

GvG Arena Boss event:
Boss_Event.jpg
Boss_Event_1.jpg

Our last new map!
New_Map_1.jpg
New_Map_2.jpg
Boss_New_Map.jpg

Bosses in NF + other maps:
NF_boss.jpg
10869854_624810430985555_815604411066774

Some drop changes related to our update:
11215114_682472508552680_186857217725937
Dungeon_Drops.jpg

Link to our gallery:
Postimage.org / gallery - 10869854 624810430985555 8156044110667740990 o, 11215114 682472508552680 1868572177259373559 n

POST AUTORSTWA UŻYTKOWNIKA O NICKU : Marco1555

Nie rozpisując się, zapraszam do gry, sam dopiero będę serwer testować :) w grze pewnie nick Maniu
Jeśli link do strony elitepvpers nie powinien się znaleźć w tym poście, to przepraszam i proszę moda o usunięcie linku :c

Opublikowano

Siemka, zainstalowałem i ściągnąłem, mój nick Ubiste, może stworzymy jakąś gildię? serw świeży, myślę że całkiem ciekawy, może się fajnie rozwinąć ;D

Opublikowano

Zagrała bym jeśli wiedziała bym coś o dropie... bo nie ma tu nic

Chciała bym wiedzieć gdzie i jakie sety/bronie dropią jak wygląda drop akcesriów,EOX-ów jak dużo jest azjatów (nie przepadam) sytuacja  między donate/no donate,jak aktywny jest staff i czy słuchają czy po prostu stoją w miejscu i pachną .

Opublikowano

1. Sety dropią na mapkach, oczywiście im lepsza mapka tym lepsze itemki dropią, np. MF sigmental itd...

2. Akcesoria podstawowe dropią w FGR, typu aop +7 czy box+6, lepsze akcesoria na mapkach, w PI dropią ringi +4, Branzoletki overcraft +9 aop +8 itd dropią z bossów mapkowych, jeszcze nie doszedłem do etapu gdzie mógłbym je dropic .:/

3. Azjatów raczej nie dużo, ale są te cwe*e co piszą w języku Tagalog.(czt.Filipiny), Shout i Chat Megaphone jest przeznaczony do rozmów tylko i wyłącznie w języku Angielskim, spotkałem się, że ludzie dostawali za to bany.

4. Moim zdaniem server jest trochę p2w, raczej wszystko da się kupić za cc, nawet eq, ale wszystko można wyfarmić, cc da się kupić za alz, a eq które można kupić (eq overcraft) za cc, można również kupić za medale( medale to takie jakby eventowe dropsy, dropią na każdym dungu)

5. GA zawsze jest aktywny i odpowiada na wszystkie pytania, Admini również są aktywni, co za tym idzie, obserwują grę i banują, odkąd gram nie natknąłem się na event zorganizowany przez GM'ów, ale zarobiłem na mniejszych eventach organizowanych przez graczy.

6. (ode mnie) Start jest bardzo łatwy na tym serwie, ale żeby się wykoksić to trzeba dużo farmić.. wymaksowanie postaci do 255 lv też do prostych rzeczy nie należy.

Opublikowano

Witam tez chcial bym zagrac na priwie ale nigdy jeszcze nie gralem potrzebowal bym pomocy w instalaci i tp gralem na EU ale to dawno  jesli ktos chcial by mi pomoc to zapraszam na Ts3 : afterspeak.eu pokój Arcy Vip 3 pokoj rekrutacja goscinny i pytac o Vinyla byl bym bardzo wdzieczny za pomoc i czekam na kogos ;] z dobrym sercem ;]

Opublikowano

dobra maniu powiedz mi czy jak bym dołączyła ,nie mo może inaczej polecił byś mi grę na tym serwie? Pomógł byś z jakimiś tam pierdołami ?

Opublikowano

Ok Maniu daje szanse serwerowi ,pobieram  ;) weź się gdzieś tam łajdacz w warp  roomie czy coś :P to jakoś się może znajdziemy ;)

Edit: Jednak nie pogram, widziałam aktywny staff na forum więc spytałam czy ktoś mi pomoże czekałam 10 min i napisałam '' wow how active... ''

Odezwała się jakaś Lona czy Leona mówiąc ,że mają życie poza grą  ja na to ale skoro jesteś tu to chyba możesz odpowiedzieć... I dostałam bana na IP.. nie polecam serwera skoro dostałam bana za nie wiem co...

Opublikowano

23.10. UPDATE NOTES:

- New Bloody Ice map (Dance floor)
lQowf.jpg

- New Pet (N Shop)
- New Event bosses in Undead Ground 3 different form of Bear Boss
- NPC fixed positions for new BI map
- New Weapon based on saint/legacy weapon + new buff (N Shop)
- FIXED BL/WA in TG
- Reduced saint drops (as suggested) (Only on CH 6 now)
- New costume for male/female (Warp Center)
nKgde.png

BFB6b.png

- Costume Hanger price reduce
- Amp scrolls added for amp pieces which will drop from new bosses (GD Event NPC)
- Fixed bosses so BL's can't solo them
- Fixed wedding rings
- Add special warp stones to drop from new bosses
- Add magic values to FS buffs
- Mercenaries new values (awesome for dungeons) (Will be as event reward)
- Increase guild lvl (max lvl 15)
- Updated Guild Emblems
- TG every 4 hours + wEXP increased per TG and TG rewards
- New weapon costumes can be traded/dropped without hanger

IF MORE COME WILL BE UPDATED!

SERVER ONLINE!

Opublikowano

Ok Maniu daje szanse serwerowi ,pobieram  ;) weź się gdzieś tam łajdacz w warp  roomie czy coś :P to jakoś się może znajdziemy ;)

Edit: Jednak nie pogram, widziałam aktywny staff na forum więc spytałam czy ktoś mi pomoże czekałam 10 min i napisałam '' wow how active... ''

Odezwała się jakaś Lona czy Leona mówiąc ,że mają życie poza grą  ja na to ale skoro jesteś tu to chyba możesz odpowiedzieć... I dostałam bana na IP.. nie polecam serwera skoro dostałam bana za nie wiem co...

Daj linka do tematu, jeśli to była rozmowa na chacie masz jakiegoś ss'a? Sam jestem ciekaw jak wyglądała ta konwersacja.

Opublikowano

Rozmowa była na shoutboxie dostałam bana zaraz po powiedzeniu ''że skoro tu jesteś to możesz udzielić pomocy'' no o w tym momencie znikneło mi shotubox. Przelogowałam się ''your account has been permamently banned'' nie ma tu czego udowadniać czy pokazywać screeny których nie mam bo nie zrobiłam nic żeby go dostać a widzę ,że mi nie wierzysz a szkoda . Zrobiłam nowe konto ,żeby się wypowiedzieć na shoutboxie co o tym myśle ale jak zobaczyłam ,że GM Lone czy Lena mnie po prostu wyśmiała na shotuboxie z innymi graczami dlatego ,że pytam o pomoc no to zdecydowałam nie pisać nic i odpuśćic sobie całkowicie serwer . Więc powiem tak z racji na niedojrzały emocjonalnie/cieleśnie i psychicznie team nie spodziewała bym się by serwer postał długo. A jak dalej tak pójdzie i będą  tak traktować ludzi to kogoś na tyle wkurzą ,że poleci fala DDoS i tyle będzie z Oblivion Cabal .

Opublikowano

Właśnie w takich sytuacjach pomaga ddos protect. No po prostu źle trafiłaś :/. Niedługo zagramy ekipą na Sensation Cabal, premiere ma mieć 30.10. Jeśli nie tu, to zawsze możesz dołączyć do nas później na sensation :).

Opublikowano

Btw Twój  Sensation Cabal to Cabal WS który padł i znów go reaktywują z tym ,że z serwera z 5K rebornami widzę coś innego robią ale jak ma być ekipa ''admini,gmy'' ze starego WS to serwer znów padnie  .

Opublikowano

Nie ma co pisac o przyszlosci, nawet jesli masz racje i ta ekipa jest ta sama, to znaczy tylko ze maja większe doświadczenie niż jakby to mail być jakiś nowy admin. Jak serwer padnie to padnie, jak nie to nie, nie ma sensu szukać dziury w całym, proszę o zakończenie spamu nie związanego z oblivion cabal, w razie pytan i wątpliwości zapraszam na pw.

Do tego pierwsze słyszę ze to drugi cabal ws. Slyszalem ze są ludzie z Saint cabal. Ale admin byl tylko graczem który wykorzysta pare rzeczy z Saint które mu sie podobaly. Czy to zle nie mnie oceniac.

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odradzam serwer ,jest praktycznie martwy kiedyś tam grało ok 600 osób online a gdy admin zrobił update po którym był wipe wgl jakieś pierdoły porobił i i inne rzeczy ludzie po prostu odeszli dalej stara się to jakoś ciągnąc ale.. Trzeba czekać aż zaakceptuje rejestracje na skype co może trwać do tygodnia nie polecam  :/ grałam Oblivionie jak jeszcze bana nie dostałam (przed update serwerów które go zabiły) z racji na to ,że powiedziałam co mi nie pasuje po aktualizacji. Potem zagrałam na CE 2.0 potem MoonNight i szczerze mówiąc sama szukam czegoś fajnego a tu kupsztal .

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Oblivion Cabal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...