Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co grać?

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na samym początku proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu gdyż nie wiedziałem pod co to podczepić, z góry przepraszam za złe założenie tematu.

Witam, poszukuje gry w której mógłbym spędzić większą ilość godzin, kiedyś zaczynałem na metinie i pograłem z niego dobre 10tyś godz, poźniej league of legends też chyba z 5-10k, i cs. Aktualnie nie mam w co grać i nie potrafię sobie czegoś znaleźć. Co możecie mi polecić? Gry takie jak lol,metin,tf2,cs odpadają. Mogą to być gry z tzw. item shopem, ale tak bez przesady, max 50 zl miesięcznie.

Mój pc:

Laptop, win 7 64b.

4 GB ram

Radeon HD 6770M

i5-2430M 2,40 Ghz

Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam z całego serduszka WoW'a wielki światy.przyjemnie,questy,dużo nowości.Interesują cie jeszcze gry singiel ?

Nic nie warta jest duma ludzi bez honoru.Dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób.

Opublikowano

w pogaduszkach czesto sie nie pytaja o takie rzeczy xD

C9 jest dobre, spoko system walki, ale troche monotonne sie robi, wiec jak chcesz grac samemu to średniawo 

jakieś sandboxy mozesz probowac

ARK Ci chyba nie pojdzie, ale garrys mod powinien

no i osu w najgorszym wypadku, o ile lubisz anime xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Na samym początku proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu gdyż nie wiedziałem pod co to podczepić, z góry przepraszam za złe założenie tematu.

Witam, poszukuje gry w której mógłbym spędzić większą ilość godzin, kiedyś zaczynałem na metinie i pograłem z niego dobre 10tyś godz, poźniej league of legends też chyba z 5-10k, i cs. Aktualnie nie mam w co grać i nie potrafię sobie czegoś znaleźć. Co możecie mi polecić? Gry takie jak lol,metin,tf2,cs odpadają. Mogą to być gry z tzw. item shopem, ale tak bez przesady, max 50 zl miesięcznie.

Mój pc:

Laptop, win 7 64b.

4 GB ram

Radeon HD 6770M

i5-2430M 2,40 Ghz

Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.

To jak masz tyle godzin w lidze to powinienes juz byc kurna top graczem i grac turnieje / hajs za boost dostawac. Oczywiscie jestesmy w dziale lola wiec polecam Ci nadal grac w ta gre, ale jesli interesuje cie cos innego to...

1. Nie tzw. itemshopem, tylko systemem buy2play lub pay2play, bo itemshop na ktorego trzeba by bylo wydawac 50 dych miesiecznie to 100% p2w gierka.

2. Obczaj sobie nowe tytuly lub gry ktore przeszly wlasnie na free to play, Wildstar, Block n load, Black desert ktory ma wlasnie open bete w rosji.

3. Lub po prostu graj w klasyki mmorpgi jak Aion, Tera, Rift, polecam wszystkie te gierki, najlepiej wybrac jeden najlepszy tytul. Mi osobiscie do gustu najlepiej podpadl Rift.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano