Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pepsi - Legendarna edycja z lat 80-tych

Kawamintai-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienili Tylko etykietę, ale z ciekawości każdy kupi.

Ja nie z ciekawości, ale limitowana edycja, ja bym kupił głównie ze względu na - właśnie - limitowaną edycję oraz fakt, iż nawiązuje do czasów, gdy jeszcze ojciec nie myslał o zrobieniu mnie.

Opakowanie takie same. Według mnie tylko etykieta się różni.

Opakowanie jako "wygląd butelki" bez zmian, tylko ta "okleina" imituje lata 80.

Opublikowano

Ja nie z ciekawości, ale limitowana edycja, ja bym kupił głównie ze względu na - właśnie - limitowaną edycję oraz fakt, iż nawiązuje do czasów, gdy jeszcze ojciec nie myslał o zrobieniu mnie.

Opakowanie jako "wygląd butelki" bez zmian, tylko ta "okleina" imituje lata 80.

Ta "okleina" nazywa się etykieta.

sygnatura.png

Opublikowano

­

Ta "okleina" nazywa się etykieta.

No tak, etykieta. Tylko że ją można oderwac i masz taką samą butelkę, jak byś oderwał okleinę z normalnej, "na codzień". Kupuj co wolisz, ja lecę na takie promocje.

Opublikowano

­

No tak, etykieta. Tylko że ją można oderwac i masz taką samą butelkę, jak byś oderwał okleinę z normalnej, "na codzień". Kupuj co wolisz, ja lecę na takie promocje.

Według mnie ta etykieta ma słabszy klej przez co nie zostawia śladu po jej oderwaniu jak w przypadku zwykłej pepsi.

sygnatura.png

Opublikowano

­

Według mnie ta etykieta ma słabszy klej przez co nie zostawia śladu po jej oderwaniu jak w przypadku zwykłej pepsi.

Fejk. Mam kumpla w fabryce, klej ten sam, butelki te same, maszyny te same. Zmienia się tylko wyglad "foli", która przyjeżdża na stanowisko "pakowania i oklejania" z jakiegoś tam innego działu. Nawet skład produktu jest ten sam, robiłem porównanie. Tyle samo cukru, tyle samo kalorii.

Opublikowano

­

Fejk. Mam kumpla w fabryce, klej ten sam, butelki te same, maszyny te same. Zmienia się tylko wyglad "foli", która przyjeżdża na stanowisko "pakowania i oklejania" z jakiegoś tam innego działu. Nawet skład produktu jest ten sam, robiłem porównanie. Tyle samo cukru, tyle samo kalorii.

Skład nie jest ten sam, Pepsi z lat 80 ma szybszy popęd do toalety.

sygnatura.png

Opublikowano

­

Jak byś wypił AUTENTYCZNĄ Pepsi z lat 80 to tak, miałbyś niemałe problemy.

A ta nie jest autentyczna? Przecież jest tak napisane... Czyżby prowokacja ze strony producenta?

sygnatura.png

Opublikowano

Pepsecja?

Ale smak ma identyczny jak ta z lat 80 czy identyczny jak ten który teraz jest produkowany xD?

Co do tematu to chyba tylko zagrywka producenta żeby skokowo zwiększyc sprzedaż

@1361622928-U485574.pngKawamintai-

no bo w temacie nie sprecyzowałeś czy smakuje jak ta dziś, a nazwa tematu sugeruje że piłeś ją w latach 80-tych xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Pepsecja?

Ale smak ma identyczny jak ta z lat 80 czy identyczny jak ten który teraz jest produkowany xD?

Co do tematu to chyba tylko zagrywka producenta żeby skokowo zwiększyc sprzedaż

Smak ma identyczny jak ta która jest teraz produkowana xD Mam 14 lat nie żyłem w latach 80 xD

sygnatura.png

Opublikowano

A gdzie ja tak napisałem xD?

Ostatnio w sklepach pojawiła się oto taka pepsi. Co o tym myślicie? Smak jest według mnie identyczny  = identyczny jak co? jak smak pepsi produkowanej w 2015 czy identyczny jak smak pepsi z lat 80? a no właśnie. 

(1 post)

Opublikowano

Ostatnio w sklepach pojawiła się oto taka pepsi. Co o tym myślicie? Smak jest według mnie identyczny  = identyczny jak co? jak smak pepsi produkowanej w 2015 czy identyczny jak smak pepsi z lat 80? a no właśnie. 

(1 post)

Smak ma identyczny jak ta która jest teraz produkowana xD Mam 14 lat nie żyłem w latach 80 xD

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...