Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer, klasa - co wybrać? Wildstar

Sambi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!  :yay:

Postanowiłem zagrać sobie w tego WildStara, ale mam kilka pytań:

• Na jakim serwerze gra najwięcej rodaków?   xD
  • Jaką klasę polecacie, aby była dobra do PVP jak i zarówno w expieniu? 

mcYQlg.jpg

Opublikowano

Podejrzewam, że na serwerze Jabbit jest więcej Polaków. Nie grałam na tym drugim serwerze, ale raczej ludzie częściej wybierają serwer pve. Jeśli się mylę, to z pewnością @1361622928-U485574.pngDiscredited# mnie poprawi. :) W każdym razie ja grając na Jabbicie widuję polskie nicki dosyć często.

Jeśli chodzi o wybór postaci, to polecam wybrać taką, która Ci się podoba: skille, wygląd, etc. Każda jest dobra w czymś innym. Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od swojej postaci. Czy wolisz być tankiem, dpsem, czy supportem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

1. Zależy, na jabbicie pve gra dużo osób solo, tzw. ludzi którzy dopiero poznają grę, a na pvp mamy ze dwie lub trzy dobrze zorganizowane gildie social/hardcore.

lecam wybrać taką, która Ci się podoba: skille, wygląd, etc. Każda jest dobra w czymś innym. Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od swojej postaci. Czy wolisz być tankiem, dpsem, czy supportem.

2. Spellslinger, Warrior. Stalker jest b. dobry w expie, ale na pvp papierowy i trzeba ogarniać,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...