Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Payu allegro

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce aktywować swoje konto na payu żeby wyplacic sobie pieniądze i ja nie mam swojego konta wiec wysyłala mi siostra i Odrzuciło jej złotówkę. Odrzuca złotówkę dlatego ze wysyła inne imię i nazwisko czy że mam zaległe opłaty do Zapłacenia?

qxw0er.jpg

Opublikowano

Inne dane dlatego musisz założyc konto na nią chyba że masz 18 lat to zrób to ty

kurde wlasnie mam 17 a pieniądze są już na moim koncie na allegro.. a ich chyba nie da sie przesłać? jakbym chciał na nią założyc

qxw0er.jpg

Opublikowano

Jak aktywujesz konto allegro przez wysłanie 1 zł to dane z konta bankowego muszą się zgadzać z podanymi na allegro.

a mozna konto jakies jak nie mam 17 lat;/?

qxw0er.jpg

Opublikowano

a mozna konto jakies jak nie mam 17 lat;/?

W PKO BP można mieć konto poniżej 13 lat, a ty masz 17 lat i się pytasz czy możesz mieć :D W chyba każdym banku jest oferta dla osób powyżej 13 roku życia.

sygnatura.png

Opublikowano

W PKO BP można mieć konto poniżej 13 lat, a ty masz 17 lat i się pytasz czy możesz mieć :D W chyba każdym banku jest oferta dla osób powyżej 13 roku życia.

super dzieki

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...