Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS - Jak wykorzystać?

martinmaster11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Nie wiem w jakim dziale zadać to pytanie więc ewentualnie proszę o przeniesienie tematu :)

Posiadam dobry serwer vps z windowsem  :)  aktualnie mam swoj prywatny serwer w tibii, serwer team speak, botuje kilka postaci w grze tibia...

Ktokolwiek ma jakieś pomysły jak wykorzystać serwer?  Jakieś inne boty w innych grach?  Jak to na vps bywa grafika nie jest za dobra więc muszą być to stare gry lub boty typu dawnego Ibot / Kbot  do dark orbit (bez potrzeby uruchamiania gry).  Jakies sugestie? :) Co dalej? Czym bocic? Co postawic? 

Serwer posiada dość dobry procesor i sporo ram na chwile obecna wykorzystuje jakies 20%...  nie mam wiecej pomyslow jak wykorzystac serwer lepiej :) 

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

mam do tibii :) w metina gralem kiedys ale aby stworzyc serwer do metina trzeba byc w miare na bierzaco z ta gra.. wiedziec co i jak :P   ja mimo ze mialem 80 lvl to byly to czasy grymuar i teraz aby stworzyc dobry serwer do metina zajeloby to pewnie lata... ;P  tak jak mowilem mam serwer tibii lecz z metinem chyba bym sobie nie poradzil :P 

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

Możesz komuś wynająć maszynę jeśli nie masz pomysłu, przynajmniej coś tam zarobisz.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Jeśli grasz w San Andreas to możesz zastanowić się nad serwerem SA:MP (DayZ freeroam czy drift).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

gralem "za dzieciaka"  ;P teraz ostatnio nawet na ps gralem w gta 5  i to juz nudne sie zrobilo :PP

Znacie moze jakies boty do gier dzialajce w tle?? tak jak np bot do SF game  albo jak kiedys na dark orbit byl? :)  Chodzi o to, zeby nie odpalac gry tylko bota ;)  Ewentualnie jakies boty do nabijania "like" na fp czy stronkach w ktorych za klikanie like zbiera sie punkty? ;)      

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

Posiadam dobry serwer vps z windowsem   :)  aktualnie mam swoj prywatny serwer w tibii, serwer team speak, botuje kilka postaci w grze tibia...

Ktokolwiek ma jakieś pomysły jak wykorzystać serwer?  Jakieś inne boty w innych grach?  Jak to na vps bywa grafika nie jest za dobra więc muszą być to stare gry lub boty typu dawnego Ibot / Kbot  do dark orbit (bez potrzeby uruchamiania gry).  Jakies sugestie?  :) Co dalej? Czym bocic? Co postawic? 

Serwer posiada dość dobry procesor i sporo ram na chwile obecna wykorzystuje jakies 20%...  nie mam wiecej pomyslow jak wykorzystac serwer lepiej  :)

Jak masz taki mocny serwer, dobry procesor, co utrzyma wszystko np. Wiedźmina 3 to możesz robić z tym wszystko co Ci się żywnie podoba.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Serwer

- minecraft

- counter strike global offensive

- vpn

- teamspeak

- strona www + ftp

- upload plików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...