Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba odnowienia połączenia...

DyloN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym u was zasięgnąć jakichś porad, ewentualnie wyjaśnień co do problemu dręczącego od pewnego czasu graczy ligi. Mianowicie pojawił się u mnie problem, który w czasie gry uniemożliwia mi jakiekolwiek reakcje dostarczając po chwili komunikat "próba odnowienia połączenia" - dodam, że ciągle widzę toczącą się akcję. Nie wiem zupełnie jak zapobiec temu problemowi - może to normalne na EUNE?

Chcąc uniknąc zbędnych pytań:
 - reinstall lola
 - dobry internet
 - w cs:go 10-20 pingu
 - naprawa plików

- antywirus off
 - naprawa sieci
 - 150 Mb/s

- clear dns
 - ccleaner, odkurzacz itp.
 - na drugim komputerze ten problem nie występuje
 - dostawcą nie jest UPC

Liczę na szybkie rady/odpowiedzi :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Mam to samo. Od jakichś 3-4 patchy wstecz. Nie mam internetu z UPC. Riot po prostu krótko mówiąc ma w dupie EUNE. Na weście takich problemów nie mam. Niestety główne konto mam na east'cie, więc pech to pech. Musimy jedynie czekać (żart).

Opublikowano

Do zamknięcia!

Jeśli ktoś będzie tu szukał odpowiedzi: Tak, jest to wina RIOT, a nie waszego internetu, komputera czy dostawcy. W supporcie udzielono mi informacji na temat tego, że jest im znany ten błąd i jego przyczyny lecz obecnie nie potrafią go naprawić. Ciągle trwają prace i poszukują rozwiązania także kiedyś się doczekamy ;)

qTyp0z6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...