Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w zrobieniu decku

MBH1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Mam ogromny problem wyjść moimi deckami powyżej 13/15 ligii ponieważ blokują mnie te wszystkie decki typu face/patron/secret...

Myślę, że z tych kart co mam dałoby radę zrobić jakiś jeden porządny deck z którym mógłbym wyjść wyżej. Nie chce gotowych decków, bo i tak przeważnie mi brakuje do nich kart.

Mam zrobione 2 skrzydła naxx i jedno czarnogóry.

Wypiszę najlepiej legendy i epicki bo raczej z rzadkimi i zwykłymi spoza przygód nie będzie problemu zrobić itd.

Legendy: Eadric Czysty, Neptulon, Żelazny Moloch, Mag Krwi Thalnos, Król Mukla, Ohydziarz, Imperator Thaurissan, Maexxna, Szkieletowy Rycerz, Doktor Huk, Śmiercioskrzydły

Epiki: Stajenna, Pirowybuch, Kwatermistrz, Gniew Zemsty, Starcie Umysłów, Cierpliwy Skrytobójca, Spod Ziemi, Sabotaż, Dalekowidzenie, Zgładziciel, Upiorny Rumak, Serce Demona, Mroczny Kontrakt, Wypaczona Otchłań, Bójka, Mechano Wzmacniano, Czarożerczyni, Górski Olbrzym

Jeśli ktoś woli screeny to jestem w stanie zrobić, ale jak mówiłem z rzadkimi i zwykłymi nie ma problemu więc na bazie tych legend/epików można zrobić jakiś fajny deck, tylko ja nie mam pomysłu. Próbowałem już różnych kombinacji i za każdym razem zatrzymuję się na 13-15 lidze.

Opublikowano

Siema, "zrobiłem" (po prostu zmodyfikowałem inny deck) Ci "budgetową" wersje ZooLocka, którym jest duża szansa wbicie nawet 5 rangi, może nawet legendy, no ale, w końcu nie masz tutaj kart z dodatków, ale jak się nauczysz grać tym deckiem to na pewno nie będzie problemu do tej 5'tki dojść.

Ubiłem tym deckiem Dragon Priesta clearując wszystko co on wystawi, a dopiero po tym atakowałem w twarz, gra trwała dość długo, ale koniec końców, nie zatrzymały mnie jego Chromagusy, Ysery i inne smoki przed wygraną. 

Z takich wskazówek to najlepiej się wymienić a potem walić w twarz, no ale tego się nauczysz sam po kilkudziesięciu grach kiedy chcesz walić w twarz a kiedy się wymienić, bo na pewno są sytuacje w których lepiej jednak zaatakować w twarz. :)

Mam nadzieję, że jakoś pomogłem.

post-66704-0-19651000-1444763729_thumb.png

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...