Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Folderem.

FoxyDead

Pytanie

Opublikowano

Siemanko, włączyłem oczyszczanie dysku, usunąłem stare windowsy i na poprzednim windowsie działo mi się taki coś jak na obrazku tylko że z innym katalogiem. jak można to naprawić ? Z góry dzięki za podpowiedź.post-1097824-0-46162500-1444680481_thumb.png

Te zwalone foldery są w tym windows.old w plikach starego sytemu.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posypała się struktura katalogowa na partycji. Proszę, uruchom CMD z uprawnieniami administratora i wstukaj:

chkdsk C: /F

Jako, że to twój dysk systemowy, CMD najpierw zapyta czy może odmountować partycję ("wyciągnąć go z użytku w systemie"), a potem prawdopodobnie powie, że nie jest możliwe przeskanowanie partycji systemowej gdy jest włączony system. Wtedy zaproponuje skanowanie w trakcie następnego rozruchu. Zgódź się i zrestartuj system. Po skanowaniu i naprawie uszkodzonych indeksów folder albo zniknie, albo będziesz mógł go w końcu usunąć.

Daj znać czy pomogło.

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Po ponownym uruchomieniu komputera błąd nadal występuje?

Tak, Ale jak mówie to tylko ten folder się tak zrąbał, pozostałe są okej. Tylko wkurza mnie to że nie mg ich usunąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...