Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest ze schematami?

Kamperus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem totalnie zielony w tą grę i mam pytanie co do schematów.

Zakupiłem sobie schemat na warframe w markecie i aby go stworzyć potrzebuje hełm itd.

Skąd wziąć schematy na poszczególne części warframe (hełm, system, powłoka) ?

I jeszcze jedno pytanko. Dlaczego kiedy mam pełną energię i tak nie mogę użyć ostatniej umiejętności ? Są one dostępne od któregoś lvl ?

Opublikowano

Czesc co do schematow to tak potrzebujesz helm, powloke oraz system, zdobyc je mozesz z bossow na planetach oraz z mobkow takich jak np. Maniakalny Grineer z ktorego zdobedziesz czesci do Asha, mogles napisac jeszcze do jakiego frame'a od razu bym napisal gdzie co i jak na PM Ci wysle stronke tu chyba nie moge wkleic linku.

Ostatnia umiejetnosc odblokowana masz w momencie wbicia poziomu dziesiatego danej postaci jesli nie mozesz uzyc czwartego skilla moze na to wplywac jakis mobek corpusu ktory blokuje uzywanie umiejetnosci, polecam na poczatku granie na ENG wersji jezykowej, wiecej ludzi oraz na rekrutacji masz mase ogloszen typu Hosting t4 def na ktory moga Cie zabrac ;)

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...