Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem już na tym serwerze i wydał mi się naprawdę wciągający. Ogarnięty serwer jak i ekipa.

Nie wiem jak wam, ale mi się wydaje,że na prawdę warto na nim grać, spróbujcie, nie pożałujecie!

;)

Opublikowano

Chiałem wbić na serwer ale niestety nie dziala :/

@ Edit

Juz dziala.

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Średnio to jest rpg ... zwyczajny serwer z jobsem ... i niezrównoważonymi klasami ... jedną klasą można wbić poziom bardzo szybko a drugą level nie leci praktycznie wcale ale za to dużo $$ , administracja niby to poprawia ale robi to nieudolnie , na serwerze nie ma żadnych nowości , jedyne czym się moga pochwalić to ładna mapka ... serwer 4/10 mapa 8/10 tylko ze na tej mapie przebywa sie chwile bo i tak gra sie poza miastem tak więc sumując wynik (średnią ważoną) oceniam serwer na 5/10 
PS możecie ogarnąć swoją adminkę bądź jak to sie tam wabi ... by argumentowała swoje wypowiedzi bo jak z nią rozmawiałem razem z innym graczem to puentą jej wypowiedzi był argument "NIE i koniec rozmowy" gdy zacząłem argumentować ze owa zmiana nie ułatwi cziterom gry ta stwierdziła że jesteśmy leniwi -.- GZ dobry argument ... Inventory Tweak = bycie leniwym ... 

Opublikowano
Drogi były graczu,

Cały czas dążymy do tego, by wyraźnie zarysować różnicę między zwykłym survivalem, a rpg. Nie od razu Rzym zbudowano. 

Na serwerze nie są zwykłe "jobs". Naszą podstawą jest plugin napisany przeze mnie od podstaw. Połączony z trzydziestostopniowym zdobywaniem awansów. A jeśli chodzi o konfigurację to musimy dużo więcej uwzględnić niż "zwykły plugin jobs". Poza tym, nie o to chodzi, żeby prace były takie same, tylko z różnicą rozwalanych klocków. Jeśli jeden szybko leveluje to drugi może szybciej zarabiać. Jedno i drugie jest potrzebne, żeby awansować. 

Odnośnie mapki, według Ciebie gra się chwilę, ponieważ postawiłeś domek za spawnem i się w nim zamknąłeś. Reszta korzysta z dobrobytów miasteczka, zwiedza, biega. Zapewne też nie chciało Ci się szukać skrzynek ze skarbami?

A odnośnie tego Twojego Inventory Tweak - twierdzisz, że nasza adminka się uparła, a nie zauważyłeś faktu, że reszta czatu nie była jakoś zbytnio zachwycona tym pomysłem, a wręcz część osób podtrzymało zdanie adminki - jest to zbędne. Na forum jest dział w którym macie prawo opowiadać o swoich pomysłach. Prawem administracji jest odmówić, ponieważ mają inne wyobrażenie swojego serwera. Całe szczęście, że Ty również masz prawo wybrać inny serwer. Niestety czasami, gdy nie można dojść do porozumienia, trzeba się rozstać. Nie dogodzisz wszystkim.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...