Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Który z tych champów na każdą linię

Razian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka dylematów jakie champy wybrać: 

Top: Gnar, Aatrox, Kennen, Darius, Jayce (Najbardziej ciągnie mnie do Aatroxa i Jayce)

Mid:Azir, Diana, Lulu, Jayce, Azir, Malzahar, Viktor (Tutaj natomiast Azir i Diana)

ADC: Kog'Maw, Jinx, Kalista (Kog'Maw)

Zależy mi na postaci do carrowania, z duzym dmg no i niezbyt dużej popularności chociaż to nie jest aż tak ważne. Postać tą zamierzałbym mainować. Podajcie po 1-2 postacie najlepsze z wymienionych do każdej linii i ich plusy najlepiej

Opublikowano

W związku ze zmianą mety mogę polecić ci :

Top: Gnar,Jayce (Poke,SpeedPush)

Mid: Azir(kontrola linii,duży dmg),Diana(duży dmg),Malzahar(dobre wymiany 1 vs 1,SpeedPush)

Adc: Jinx,Kalista

Nie jestem w stanie sprecyzować postaci dla ciebie.Nie podałeś istotnych informacji taki jak dywizja czy staż.Jeśli jesteś nowym graczem polecam na górną aleje Jayca(Gnar ma ciężką mechanikę) na środek Diane(Azir ma ciężką mechanikę) a na dół Jinx(Kog jest dość specyficzny gdyż ma fajny poke ale żadnego escape ani blokady w trakcie fokusu.A Kalista ma ciężką mechanikę)

Nic nie warta jest duma ludzi bez honoru.Dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób.

Opublikowano

Gram na poziomie golda, a co z Aatroxem? Najbardziej mnie do niego ciagnie, sam nie wiem czemu

Zbyt łatwo można go skontrować.

Nic nie warta jest duma ludzi bez honoru.Dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób.

Opublikowano

­Top: Gnar, Darius 
Mid: Diana, Viktor 

Bot: Jinx, Kalista 

^ Malzahar i Azir mają za trudne mechaniki dla golda.

Opublikowano

Top - Gnar , darius
MId - diana , azir
ADC - kalista i jinx bo te boby nie umieja bronic kog mawa. A nie oszukujmy sie pickna taka Vi czy hecarima czy innego gowna to nawet z najlepszym pozycjonowaniem nie ugrasz nim bez protecta jakiego kolwiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...