Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wierzchowiec Opancerzony Czarny Aslan

αѕєк ®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !!

Jak ja się za wami stęskniłem .

Postanowiłem że wrzuce wam coś bo od mojej przerwy coś mało aktywny jest ten dział.

Łapcie - wrzucam go ponieważ coraz więcej serwerów go posiada a nigdzie chyba nie był udostępniany w zbroi

Jedna Milosc

1941354.jpeg

http://www17.zippyshare.com/v/PeDyxc22/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/b74151664b76053ea800553af303c037b336534fd5e1aa3b306681b19343bbfa/analysis/1444674047/

1943571.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Asek nie chce Ci nic mowic, ale ja tego wierzchowca miałem na verdea jak Ty na gówno mówiles papu wiec grzecznie wypierdalaj z tym tematem bo zmiana nazwy tekstur texture changerem nie uczyni cie skillem

gardze tobą od dziś.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Asek nie chce Ci nic mowic, ale ja tego wierzchowca miałem na verdea jak Ty na g****o mówiles papu wiec grzecznie wypierdalaj z tym tematem bo zmiana nazwy tekstur texture changerem nie uczyni cie skillem

gardze tobą od dziś.

No nie No k***a no Nie

Boźe czy ty to widzisz?

Aź brakuje mi słów aby opisac jakie twoje stwierdzenie jest debilne..

W sumie juz wiele razy tak pisali ze tylko zmienilem lokalizacje textur ze z innych clientow ze zlodziej itp itd. (:

Jezeli jestes tak ułomny ale naprawďe tak zjebany ze nie widzisz

1.LokalizacJa Textur

2.Data animacji i modelu

3.Ten model jest zle Zrobiony bo textura w jednym miejscu jest zle nalozona. W sumie takie Lewackie Scierwo jak twoja osoba tego nie zobaczy .

4. Teraz mozesz w*********c bo ja twoje stwierdzenie obalilem jak widac inteligencja u Ciebie zawodzi.

Pozdrawiam bardzo serdecznie srodkowym palcem

1943571.jpeg

Opublikowano

No nie No k***a no Nie

Boźe czy ty to widzisz?

Aź brakuje mi słów aby opisac jakie twoje stwierdzenie jest debilne..

W sumie juz wiele razy tak pisali ze tylko zmienilem lokalizacje textur ze z innych clientow ze zlodziej itp itd. (:

Jezeli jestes tak ułomny ale naprawďe tak zjebany ze nie widzisz

1.LokalizacJa Textur

2.Data animacji i modelu

3.Ten model jest zle Zrobiony bo textura w jednym miejscu jest zle nalozona. W sumie takie Lewackie Scierwo jak twoja osoba tego nie zobaczy .

4. Teraz mozesz w*********c bo ja twoje stwierdzenie obalilem jak widac inteligencja u Ciebie zawodzi.

Pozdrawiam bardzo serdecznie srodkowym palcem

I Ty sie do mnie spinasz wacku? Zaraz wstawie całego rozpakowane klienta tego twojego serwera i ludzie sobie posprawdzają tektury i modele xD

tu sie uśmiałem najbardziej "ASEK EXPORT"

OQqSOv4.png

Opublikowano

I Ty sie do mnie spinasz wacku? Zaraz wstawie całego rozpakowane klienta tego twojego serwera i ludzie sobie posprawdzają tektury i modele xD

http://scr.hu/0s9x/5anig

tu sie uśmiałem najbardziej "ASEK EXPORT"

Dlaczego tacy zjebani ludzie sie rodza??

Straszysz czy co ze wrzucisz nie zabezpieczonego clienta no k***a zesram sie ze smiechu

Kompromitujesz sie tak bardzo ze az mi sie plakac chce oczywiscie biore pod uwage ze moze nasz niedojebanie mozgowe i mozesz tego nie rozkminic ...

Jedyne textury co zmienialem to chyba lwy pokolorowane a ty mi tu mowisz ze model co dalem jest zajebany i cliebta chcesz wrzucac a prosze bardzo kompromitacja osiagnie maximum

Straszysz czy co ze wrzucisz nie zabezpieczonego clienta no k***a zesram sie ze smiechu

Kompromitujesz sie tak bardzo ze az mi sie plakac chce oczywiscie biore pod uwage ze moze nasz niedojebanie mozgowe i mozesz tego nie rozkminic ...

Jedyne textury co zmienialem to chyba lwy pokolorowane a ty mi tu mowisz ze model co dalem jest zajebany i cliebta chcesz wrzucac a prosze bardzo kompromitacja osiagnie maximum

chcesz sie pochwalic ze umiasz rozpakowac clienta bez zabezpieczen no k***a kisne

rodzi sie nowy asfen nowa legenda

1943571.jpeg

Opublikowano

Japierdole, przecież czarnego lwa miałem na Verdea xD a siodło jest z królewskiego, nie kompromituj się EXPORTERZE

PS Nadal biega jak gówno.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Japierdole, przecież czarnego lwa miałem na Verdea xD a siodło jest z królewskiego, nie kompromituj się EXPORTERZE

PS Nadal biega jak g****o.

Biega jak biega oryginalna aniamacja z tery

Smialo podeslij swojego lwa to Ci w paru punktach udowodnie jakim jestes pajacem no chyba ze masz dosyc kompromitacji

1943571.jpeg

Opublikowano

Biega jak biega oryginalna aniamacja z tery

Smialo podeslij swojego lwa to Ci w paru punktach udowodnie jakim jestes pajacem no chyba ze masz dosyc kompromitacji

No mam dość Twojej kompromitacji xD elo nie pozdrawiam

OQqSOv4.png

Opublikowano

No mam dość Twojej kompromitacji xD elo nie pozdrawiam

Mojej ??

To ty wbijasz hejtujesz jak calkowicie rozjebalem twoje argumenty to spadasz.

Boze zabij go...

Pozdrawiam

1943571.jpeg

Opublikowano

Asek ty luju. Bardzo ładny ten zwierz mimo to dla mnie tekstura jest za ciebna, lepiej wyglądałby szarawy bądz złociosto-brązowy

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Asek ty luju. Bardzo ładny ten zwierz mimo to dla mnie tekstura jest za ciebna, lepiej wyglądałby szarawy bądz złociosto-brązowy

Trzymaj dwie textury lwa brązowa oraz szara

http://www92.zippyshare.com/v/iVFoHiyZ/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/4cdcb38059d7d2a4e595c5584c852816613aa9dbc9b9f9689c3bf9f866a1e0b6/analysis/1446396747/

1943571.jpeg

Opublikowano

Ładny . Ale w końcu asek to wiadomo ze dobra firma ;)

Chyba nie. Dobrą firmą może być @mark13 :)

Asek nie potrafi nawet zrobić/poprawić animacji peta/mounta.

Jedyne co robi od roku to powiększa je, albo exportuje z innych gier :)

Zresztą tego nauczył go @mark13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...