Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Wirus DNS Unlocker !

milewski200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od jakiegoś czasu borykam się z wirusem DNS Unlocker nie mogę go usunąć ponieważ nie ma go ani w programach do odinstalowania ani w dodatkach w przeglądarce internetowej, strasznie mnie denerwuje bo cały czas włączają mi się reklamy ale tylko wtedy jak na coś kliknę np. na pole w którym chce coś wpisać, na jakiś link, na ofertę w allegro itp.

a oprócz tego jak jestem na stronie typu allegro, olx itp. to po prawnej stronie ekranu wyświetla mi się okno z reklamami produktów (wstawiłem zdjęcie w załączniku) jak wiać na zdjęciu na samym dole tego okna pisze wspierane przez DNSUnlocker.  Proszę pomóżcie mi tylko piszcie zrozumiale i dokładnie bo jestem w tym zielony xD

post-1439349-0-07776900-1444669977_thumb.png

Opublikowano

Zapisz zawartość tego linku do pliku o nazwie fixlist.txt znajdującego się w tym samym folderze, co FRST, po czym uruchom narzędzie i wciśnij przycisk fix. Po zakończeniu czyszczenia udostępnij plik fixlog.txt oraz nowy komplet logów.

Twoja wersja FRST jest nieaktualna. Przed wykonaniem nowych logów koniecznie wykonaj aktualizację.

Opublikowano

Na koniec usuń jeszcze niżej wymienione foldery:

C:\ProgramData\{01BD4FC9-2F86-4706-A62E-774BB7E9D308}
C:\Program Files (x86)\51cd78d1-0328-4106-90b9-1cbd1bdf156b
C:\FRST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...