Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Azeroth.

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItajcie drodzy forumowicze!

Zastanawiam się nad powrotem do wowa tzn. na globala (Burning Legion). W wowa ostatnio grałem chyba jakoś w maju tego roku i moje pytanie brzmi czy od tamtego czasu gra dużo się zmieniła? O ile dobrze pamiętam to przestałem grać przed patchem wprowadzającym 2 raid, czyli chyba 6.2.0. Mam jakieś tam słabo ubrane postacie, więc chciałbym jakoś je ubrać, wylevelować resztę itp. Nie wiem tylko czy wracać na globa, czy może przeczekać ten czas do Legionu na jakimś privie wotlk. Co o tym sądzicie? Ogólnie jestem człowiekiem, który cho***nie lubi raidować, ale jak grałem ostatni raz to bawiłem się też dużo w pvp :) Mam jeszcze pytanko odnośnie rafa, otóż mam rafa z kolegą chyba jakiś rok i zastanawia mnie po jakim czasie exp x3 wygaśnie no i reszta bonusow!

Proszę o poradę! 

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz! Każdy post dostaje łapke :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wróciłbym teraz do gry i przygotował postacie do legionu :P

No, a wiadomo kiedy można spodziewać się dodatku?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Pvp raczej odpada. Wiele postaci biega ubranych już za cp czy nawet w elitarnym secie pvp. Ty będziesz musiał zacząć od zera. Arenki będą ciężkie no chyba że masz kogoś do teamu kto już jest ubrany. Bg tu się wszystko może zdarzyć. Najlepiej chyba wychodzić teraz zabawa na Ashran.

Raidowanie w tym momencie skupia się tylko na HFC, reszta raidów praktycznie nie istnieje, chyba że robisz questy na legendarnego ringa. Wiele osób skupia się na farmieniu golda i kupowaniu tokenów. Sam mam w gildii kilka takich osób co maja opłacone pół roku do przodu przez tokeny.  Wiele osób powoli szykuje się na Legion tzn kupuje ten czas gry dopieszczają alty itp. To twoja decyzja i nawet najlepsze argumenty cie nie przekonają jeśli grać nie będziesz chciał.

Co do Legionu można się spodziewać konkretów na Blizzconie raczej nie wcześniej.

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png

Opublikowano (edytowane)

Pvp raczej odpada. Wiele postaci biega ubranych już za cp czy nawet w elitarnym secie pvp. Ty będziesz musiał zacząć od zera. Arenki będą ciężkie no chyba że masz kogoś do teamu kto już jest ubrany. Bg tu się wszystko może zdarzyć. Najlepiej chyba wychodzić teraz zabawa na Ashran.

Raidowanie w tym momencie skupia się tylko na HFC, reszta raidów praktycznie nie istnieje, chyba że robisz questy na legendarnego ringa. Wiele osób skupia się na farmieniu golda i kupowaniu tokenów. Sam mam w gildii kilka takich osób co maja opłacone pół roku do przodu przez tokeny.  Wiele osób powoli szykuje się na Legion tzn kupuje ten czas gry dopieszczają alty itp. To twoja decyzja i nawet najlepsze argumenty cie nie przekonają jeśli grać nie będziesz chciał.

Co do Legionu można się spodziewać konkretów na Blizzconie raczej nie wcześniej.

Moj warrior mial ubrany set za cp z 1 sezonu, to byl chyba 660ilvl, no a hunter nie byl ubierany. No, ale ogólnie gdzie będę miał więcej rzeczy do roboty, na takim privie wotlk czy na globie? Chodzi ogólnie o content itp.

Edytowane przez Mr.Cukier

Opublikowano

Bardzo dużo się zmieniło masz więcej apexis daily no i nowy raid, tanan jungle, w sumie to tyle. Cóż więcej można spodziewać się od pięknego i wielkiego Blizzarda.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Bardzo dużo się zmieniło masz więcej apexis daily no i nowy raid, tanan jungle, w sumie to tyle. Cóż więcej można spodziewać się od pięknego i wielkiego Blizzarda.

W sumie to i tak wroce, bo wole grac na globie niz na privie. 

Opublikowano

W sumie to i tak wroce, bo wole grac na globie niz na privie. 

Miłego farmienia 100k apexis, i po 2 tygodniach nudzenia się w garnizonie.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Miłego farmienia 100k apexis, i po 2 tygodniach nudzenia się w garnizonie.

Dzięki. Mimo wszystko ja będę miał co robić, bo muszę zmienić maina, a to troszkę czasu kosztuje :)  

To chyba będzie na tyle, temat do zamknięcia.

Edytowane przez Mr.Cukier

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...