Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perm ban?

Shirvo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie to nie jest najlepsze forum na takiego typu tematy, no ale coz xD

Jakis tydzień temu na moje konto zawital randomowy perm.

Po tickecie z zapytaniem za co go otrzymałem, dostałem taka informacje:

http://scr.hu/2t7m/ut05w

Czy można dostać taki ban za cokolwiek innego niż skrypty? Jakies custom skiny, mkjogo ect ? Ponieważ nie zagralem chociaż 1 meczu na skryptach, czy czyms innym co miałoby bezpośredni wpływ na grę.

Był ktoś kiedyś w podobnej sytuacji i się może wypowiedzieć? :p

http://www.lolskill.net/summoner/EUNE/kot%20z%20kebaba - link do profilu

Opublikowano

Czyli mozliwe jest to ze dostalem bana za hatsune miku katarine? :D

Legendary clienta tak samo nigdy nie uzywalem, tak jak napisałem, jedynie byly to jakies programy do skinów.

Pomocnik
Opublikowano

Czyli mozliwe jest to ze dostalem bana za hatsune miku katarine? :D

Legendary clienta tak samo nigdy nie uzywalem, tak jak napisałem, jedynie byly to jakies programy do skinów.

Nie za zmienione skiny nie ma bana

Opublikowano

­To bylo konto zalozone przez Ciebie, czy kupione? Jezeli zalozone przez Ciebie to czy bylo expione 100% przez Ciebie, a nie przy uzyciu botow?

Riot nie banuje za zadne MKJOGO, Curse Voice, ani za zmienione skiny danych obiektow.

eSwH2k3.png

Pomocnik
Opublikowano

No to w c***a strasznie polecieli, skoro nawet mi nie chcą dac konkretnego powodu:

http://scr.hu/2t7m/xgsfk

Tak konto było w 100% zalozone i expione przeze mnie.

Napisz do polskiego, mi napisali normalnie za co dostałem, ten sam powód za skrypty, które używałem i się przyznałem ale chciałem się dowiedzieć więcej to mi napisali w którym meczu itd,

Opublikowano

Napisz do polskiego, mi napisali normalnie za co dostałem, ten sam powód za skrypty, które używałem i się przyznałem ale chciałem się dowiedzieć więcej to mi napisali w którym meczu itd,

Serio? Nie wierzę, nie powinni Ci czegoś takiego mówić.

Opublikowano

Nie ma mowy zebym czegos takiego nie zauwazyl, zbyt dużo czasu dziennie spędzam na lola.  

Może ktoś poprostu scrackował twoje konto i dla zabawy wjebał się z jakimś exploitem/full odpał kasią na rankeda?

Opublikowano

Nie ma mowy zebym czegos takiego nie zauwazyl, zbyt dużo czasu dziennie spędzam na lola.  

Wszedł w nocy na customa, odpalił zoomhacka i po koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...