Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Dziwny problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja p******e to już chyba 4 temat o tym. Trzeba czekać na fix'a od hellsinga bo coś się zjebało w sdk i core.dll

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Na czas naprawy polecam tuż przed każdym powrotem do bazy w klasyczny sposób wyłączyć sobie na chwilę działanie addonów w grze poprzez naciśnięcie F6. Można je następnie bez problemu wciskając F5 wczytać ponownie bez żadnej straty dotyczącej ustawień skryptu ani jego funkcjonalności. Dzięki temu można grać mimo aktualnych problemów wymagających szybkiego rozwiązania bez obawy o bugsplaty i w następstwie niedogodności w grze wywołane przez EB. Dla mnie za każdym razem działa tak jak dla każdej innej osoby, która pisała o tym na forum EB lub też na shoutboxie, więc to metoda w tej chwili niezawodna.

Opublikowano

Na czas naprawy polecam tuż przed każdym powrotem do bazy w klasyczny sposób wyłączyć sobie na chwilę działanie addonów w grze poprzez naciśnięcie F6. Można je następnie bez problemu wciskając F5 wczytać ponownie bez żadnej straty dotyczącej ustawień skryptu ani jego funkcjonalności. Dzięki temu można grać mimo aktualnych problemów wymagających szybkiego rozwiązania bez obawy o bugsplaty i w następstwie niedogodności w grze wywołane przez EB. Dla mnie za każdym razem działa tak jak dla każdej innej osoby, która pisała o tym na forum EB lub też na shoutboxie, więc to metoda w tej chwili niezawodna

a co zrobic jak EB łączy sie z lolem ale Skrypty nie działaja ?

Opublikowano

Ale co rozumiesz przez to że nie działają? Nie pojawia się menu na shift? Nie działają hot key? Harass, combo, lane clear? 

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...