Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4a1-s dostał buffa?

DasteR

M4A4 czy M4A1-S  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. m4a4 czy m4a1s

• M4A1-S
      12
    • M4A4
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście polecałbym kupić słabego w tej chwili cyrexa i czekać na buffa. Odzew był taki, że Valve raczej poprawi m4a1-s i ceny będą droższe a po update może nawet wyższe niż zwykle.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie nerf s'ki to także ukryty buff, spytasz dlaczego?

Dlatego, że wolniej wypluwa amunicję, co daje nam możliwość dłuższego prowadzenia 

"full-auto", a po drugie jeśli wolniej strzela, to także daje nam możliwość swobodnego

kontrolowania rozrzutu (nie musimy machać jak w przypadku ak-47, tutaj wystarczą delikatne

ruchy myszką, a większość siądzie w miejscu gdzie sobie upatrzysz).

Sam w tej chwili próbuję wytradować coś lepszego, jakąś s'kę, a później jak cena skoczy

to ją sprzedam i kupię sobie operację (podobno ma być grudzień/styczeń, więc czasu mam trochę)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jak dla mnie nerf s'ki to także ukryty buff, spytasz dlaczego?

Dlatego, że wolniej wypluwa amunicję, co daje nam możliwość dłuższego prowadzenia

"full-auto", a po drugie jeśli wolniej strzela, to także daje nam możliwość swobodnego

kontrolowania rozrzutu (nie musimy machać jak w przypadku ak-47, tutaj wystarczą delikatne

ruchy myszką, a większość siądzie w miejscu gdzie sobie upatrzysz).

Sam w tej chwili próbuję wytradować coś lepszego, jakąś s'kę, a później jak cena skoczy

to ją sprzedam i kupię sobie operację (podobno ma być grudzień/styczeń, więc czasu mam trochę)

Żaden buff

Po pierwsze została penetracja zmniejszona

Po drugie rozrzut zwiększony więc nie mów nic o delikatności

Po trzecie wystarczy dac sobie proste macro do myszki i strzelasz wolno

graphic.png
Opublikowano

Żaden buff

Po pierwsze została penetracja zmniejszona

Po drugie rozrzut zwiększony więc nie mów nic o delikatności

Po trzecie wystarczy dac sobie proste macro do myszki i strzelasz wolno

W czystej teorii - tak. W praktyce to wygląda tak jak mówi @Tali’Zorrah

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Valve pisało, że nie planują buffa, a coraz więcej osób zaczyna się nawracać do eski.

Aktualnie jest to naprawdę 50/50.

Buffa prędko nie będzie. Ale skina zawsze można kupić bo i  tak taniej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

I tak dalej nie wiem inni mówią ze buff będzie inni ze nie ;) a co do skina ho hiperbestia statrak slady używania 

Opublikowano

Kupuj m4a1-s bo przez ten niby nerf jest tańsza o troszkę także polecam ! 

w sumie dobrze mi się strzela z niej bo strzelam nadal  to spowolnienie nie jest takie złe bo przez to jest ona bardziej celna tylko gdyby ruszyli penetracje pancerza i będzie git 

Opublikowano

Graj tą, która bardziej pasuje do pozycji, które trzymasz i do twojego stylu gry. M4A1-S obecnie nie jest aż taka słaba, że wymagałaby buffa, więc wątpię, żeby Valve ją zbuffowało.

Opublikowano

Łatwiej się prowadzi teraz full-auto na dalekie dystanse.

Jo idź tam rób server do metka bo pieniążków na utrzymywanie forum nie ma xD:v :v

+ a1s:

- wolniej strzela = lepiej full auto

+ a4:

-większe ammo

-rozrzut wcale nie taki trudny.

-penetracja

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Wy jesteście poważni? Penetracja a1s w rzeczywistości nie została wcale zmniejszona... Jest to błąd ze strony Valve - po prostu jednym słowem im coś nie pykło. Niedopatrzenie umyślne bądź nie, ale właśnie dlatego nie wszyscy porzucili m-kę z tłumikiem, bo wciąż jest bardzo celna, a jedyna jej wada, którą i tak niektórzy uważają za zaletę to szybkostrzelność.

Wg mnie żadnego buffa nie będzie. Ludzie korzystają z obu wariantów m4 - i na tym też twórcom zależało.

Opublikowano

Jo idź tam rób server do metka bo pieniążków na utrzymywanie forum nie ma xD:v :v

+ a1s:

- wolniej strzela = lepiej full auto

+ a4:

-większe ammo

-rozrzut wcale nie taki trudny.

-penetracja

Nie wiem kim jesteś typie, ale personalne komentarze o których nie masz pojęcia zachowaj dla siebie bo słabo lecisz mordo. Martw się o swój portfelik a nie o mój.

Przypominam, że eska nie przeszła modyfikacji penetracji pancerza.

Opublikowano

Nie wiem kim jesteś typie, ale personalne komentarze o których nie masz pojęcia zachowaj dla siebie bo słabo lecisz mordo. Martw się o swój portfelik a nie o mój.

Przypominam, że eska nie przeszła modyfikacji penetracji pancerza.

XDDDDDDDDDDDDDDD

Jak już mówiłem idź na metka bo wolne spoty na BO są o tej godzinie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Aktualnie jedyny + M4A1-S To tłumik...

A wielki minus to ilość naboi w magazynku.

Więc ja preferuję teraz M4A4.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...