Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat savu czy razer deathadder do CS:GO?

neymarihno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanie bo mam dylemat którą z tych myszek kupić oraz czy opłaca się dopłacać te 150 zł do tego deathaddera (oczywiście chromy). Jak ktoś ma inne propozycje myszek to może też napisać (tylko nie ss rival i zowie fk1).

Pozdrawiam

Opublikowano

jak Ci wygodniej ja przegrałem na savu prawie 800h i uważam, że to bardzo udana myszka pod względem wykonania i precyzji ale chwyt z fingertipem nie każdemu pasuje. pomijając ten fakt myszka super 

Opublikowano

Dobra chyba jednak decyduje się na deathaddera. I teraz takie moje pytanie: czy deathadder dobrze będzie współpracował z tą podkładką pod mysz? : steelseries-qck-mini   ??

Opublikowano

Dobra chyba jednak decyduje się na deathaddera. I teraz takie moje pytanie: czy deathadder dobrze będzie współpracował z tą podkładką pod mysz? : steelseries-qck-mini   ??

Podkładka steelseries jest do rivala a nie do deathaddera

Opublikowano

Podkładka steelseries jest do rivala a nie do deathaddera

Co ty pierdolisz? Jak ktoś ma zowie to też musi mieć podkładkę od zowie? NIE Będzie dobrze chodzić.

Opublikowano

Kazda podkladka pasuje do kazdej myszy.

Ale polecam ci ja zamienic na qck+. Na mini masz malo miejsca do precyzyjnych i dobrych ruchow myszka.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...