Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

logo.png

Ogólne informacje

Adres IP Serwera: s2.InfoCraft.eu

Rodzaj serwera: Survival + Gildie z elementami "modyfikacji"

Strona WWW: InfoCraft.eu

Forum: InfoCraft.eu/forum

Wersja: 1.7​.x/1.8.x

Nether: Tak

Moby: Tak

End: Tak

PvP: Tak

Opis:

Pewnie już wiele z Was zauważyło ten "wysyp" serwerów EasyHC, Survival itd. Więc po co kolejny taki serwer? A no właśnie! Na naszym nie znajdziesz dropu ze stona. Tylko drop z rud! O x-rayowców ni musicie się martwić, mamy podwójne zabezpieczenie na owy cheat. Pracujemy tez nad anty Chest-ESP, staramy się wyeliminować wszelkie możliwości namierzenia graczy przez cheaty.

No dobra, nie ma dropu z kamienia, ale co z tego? To żadna nowość. A tu zaskoczenie! Na mapie są losowo wygenerowane dungeony! Ale to nie takie lochy, które możemy znaleźć na czystym minecrafcie, o nie nie nie. Są to dungeony, jakie można znaleźć w modzie "Better Dungeons". Na razie na mapie są 2 rodzaje dungeonów tj:

- Battle Towery

- Znamek pełen pułapek, który po podbiciu można zająć na gildie!

W miarę w możliwości staramy się dodawać coraz to nowsze dungeony.

By wejść na serwer, nie będziesz potrzebował żadnych modów!

Siła tkwi w prostocie!

Nie mamy dużej ilości graczy na tym serwerze, ale myślę że to się zmieni :)

Pluginy:

Posiadamy takie pluginy. jak Essentials, HolographicDisplays, FunnyGuilds, czyli podstawa. Znajdzie się też oczywiście pare autorskich :)

O Nas:

Jesteśmy siecią serwerów działającą już od 3 lat! Dostarczamy dobrą rozrywkę dla każdego. Mamy spore doświadczenie w tworzeniu serwerów. Nasze serwery stoją na szybkim serwerze dedykowanym, czyli o lagach nie ma mowy!

Wysłucham każdej opinii, propozycji odnośnie serwera, bo to właśnie gracze tworzą serwer!

Screenshoty:

TWYVOiD.png

Ku6l1Ki.png

lnnOgGw.png

Opublikowano

Z InfoCraftem niegdyś współpracowałem i wiem, jak wygląda serwer, znam też administrację, która wiem, że stara się nie zawieść w miarę szybko reperuje błędy. Polecam :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...