Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test coopera

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO, jutro będę miał test coopera. Kondycji może dobrej nie mam, sylwetki tez( troszkę nadwagi hehe, ale nie spowodowanej mięśniami), wiec nie wiem, jak mam przebiec 12 min bez przerwy na takiej pogodzie(bo będzie pewnie zimno i opady). Mam tez cukrzycę od dawna, wiec nie chciałbym też paść po minutach nieprzytomny. Jedynie wiem, ze muszę biec spokojnie, bez przyspieszeń.

Opublikowano

ELO, jutro będę miał test coopera. Kondycji może dobrej nie mam, sylwetki tez( troszkę nadwagi hehe, ale nie spowodowanej mięśniami), wiec nie wiem, jak mam przebiec 12 min bez przerwy na takiej pogodzie(bo będzie pewnie zimno i opady). Mam tez cukrzycę od dawna, wiec nie chciałbym też paść po minutach nieprzytomny. Jedynie wiem, ze muszę biec spokojnie, bez przyspieszeń.

Na twoim miejscu bym się wykręcił, np tym że posiadasz cukrzyce :)

1221me.md.gif

Opublikowano