Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - czy pobraną grę trzeba patchować?

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno? bo chcialbym zrobic czysta instalacje i potem dopiero wgrac patch 1,10 ale skoro na gog go nie ma to poszukam na innych mniej legalnych stronach

Opublikowano

O jakich błędach mówisz? Grałem na wersji przedpremierowej, cały czas na jednym zapisie aż do wersji chyba 1.08, i nigdy nie miałem żadnych błędów. Oprócz na wersji przedpremierowej, ale to się nie liczy. 

Opublikowano

Malo to jest bledow? Fora sa zalane zapytaniami o bledach po za tym gralem na wersji 1,6 potem wyszla 1,7 wiec zainstalowalem i niektore zadania przestaly dzialac wiec odinstalowalem i zainstalowalem na czysta gre 1,7 i o dziwo juz dzialaly ale zbaczamy z tematu, moje pytanie bylo inne.

Po za tym ze ty nie miales bledow to nie znaczy ze inni tez ich nie mieli.

Opublikowano

Podsumowując - instalator jest dla wersji 1.06. Na płycie masz 1.0. Potem pobierasz ręcznie patcha 1.10, albo włączasz aktualizacje automatyczną.

Zapewne możesz pobrać patche z innych źródeł (nie mówię tutaj nawet o wersjach pirackich), ale może być problem z językiem.

Edit

Tutaj http://www.witcher3live.com/2015/07/download-all-witcher-3-patches-latest.htmlcoś jest.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...