Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smoke'i (obraz się psuje)

Vladii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie wszystkich!!

Otóż mam duży problem z grą CS:GO. Po pobraniu wszystko pięknie, lecz już podczas ładowania mapy np. Dust2 mam tak jakby skaczący obraz, albo też psucie się obrazu, paski skaczące po obrazie. Ale to już moge zabulić. Moim głównym problemem jest granat dymny, otóż po wejściu w smoke, mój obraz czy tam ekran strasznie się psuje, skacze obraz czy też jestem w stanie  widzieć przez ściany. Bardzo mi to przeszkadza w grze, dlatego zwróciłem się o pomoc tutaj :D. Mam nadzieje że szybko dostane jakąkolwiek pomoc :D Na dole przedstawiam filmik z oto moim problemem :/

https://www.youtube.com/watch?v=voQCzEQ-cr4&feature=youtu.be

Pozdrawiam!

PS: Chciałbym dodać iż jeszcze po zmianie dysku w laptopie i sformatowania laptopa, wszystko dobrze działało, lecz wtedy miałem spadek fps'ów podczas wchodzenia w smoka, ale to nie ważne. Sformatowanie laptopa nie wchodzi w gre, nie mam akurat takiej możliwości.

wobRsKW.jpg

Opublikowano

Instalowałeś sterowniki od karty graficznej po tym formacie? 

Tak, instalowałem. Mogę jeszcze raz zainstalować jeżeli będzie potrzeba.

wobRsKW.jpg

Opublikowano

Spróbój włączyć synchronizację pionową w ustawieniach gry

Zaraz to zrobię, i dam znać. Włączyłem na Potrójne, potem na podwójne i nic nie dało. :/

wobRsKW.jpg

Opublikowano

O dobra, już jest na razie wszystko okej. Włączyłem synchronizacje pionową w grze i w panelu sterowania Nvidia, i wszystko śmiga jak ta lala :D Dzięki za pomoc

wobRsKW.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...