Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwość zagrania w LOLa

TheDragon6265

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy na moim staruszku na minimalnych będzie sie dało pograć w lola.

Parametry:

Intel atom

CPU N450

1,66 GHz 1,66 GHz

0,99 ram

Karta graficzna 2x Intel Graphics Media Accelerator 3150

Opublikowano

W mojej opinii, raczej nie, ale sprobuj ustawić najnizszą możliwą rozdzielczosc to kto wie, zyczymy powodzenia.

Opublikowano

­Dorzuć przynajmniej tą jedynkę ramu i na niskich-średnich polecisz. Brat gra na 8 letnim ponad kompie, w którym nic nie było wymieniane ino dołożył jedynkę ramu, teraz ma 2 i 30FPS-ów w teamfightach na low detalach jest.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupić komputer ? Notebook do.gier nie służy, a kompa, na którym LoL pójdzie a stałych 60 fpsac. kupisz za około 1200 zł.

Opublikowano

Nic nie stoi na przeszkodzie, aby dorzucić RAM. W laptopach masz klapkę pod którą można sprawdzić dokładnie jakie kości ramu masz użyte.

Jest na forum MPC poradnik dotyczący zmniejszenia ilości FPS. POLECAM

http://www.mpcforum.pl/topic/714015-jak-zwikszy-ilo-fpsw-w-league-of-legends/

Najważniejsze, aby zastosować się do punktu 2!

Tak wiem ale szkoda mi troszkę wydawać pieniądze na kostki ramu ponieważ za jakiś miesiąc będę miał składaka, ale dziękuje za chęci. Co do tematu to go założyłem bo chciałem się dowiedzieć czy da sie na moim gracie trochę pograć i to co wywnioskowałem to jak na razi cs 1.6 mi dobrze chodzi xD

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...