Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boostowanie/Deranki :(

ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

jestem bardzo wkurwiony tym co sie dzieje

spadłem z lema do LE

teraz jestem KROK OD SPADKU DO DMG!

??

czemu

w deranku do le dostałem do temu 2 gold novy nie umieli strzelac mieli drogie skiny

SAM SIE PRZYZNAJE ZE TROCHE KOLEGA MI POMÓGŁ DOBIC TEGO LEM,a BO MIAŁEM NOOBSKIE TEAMY NIE CARROWAŁ MIE ON NAWET ZAMYKAŁ A JA OTWIERAŁEM TEZ

I GRAM Z NIM CAŁY CZAS!

ok teraz sytuacja z ostatniego meczu

2 ziomków premade (wyboostowani z max mg2) i ja 2 kolegów jeden supreme i jeden LE ten co mi pomógł oczywiscie tez spadł z LEM,a do LE

mieli zajebiscie drogie skiny anie umie strzelac i do tego napisali 

report both young they cheating

bo wyjebalem 4 banie na pistoletówce z usp-s 

ok potem zabilem 3 z awp oczywiscie moi koledzy dedli w pomocy 

ONI 2 NIE UMIELI ZABIC!!

MAM JUZ KURWICE CZEMU VALVE TEGO NIE ZFIXUJE TEGO ZJEBANE MATCHMAKINGU?

JUZ TO W*****A CI CO SA BOOSTWANI POWINNI DOSTAWAC AUTOMATYCZNIE MIEJSZĄ RANGE O 2X

MAM JUZ 6X LOSESTREAKA I NIE MOGE SPASC Z LE I NIE CHCE DO DMG BO TO JESZCZE WIEKSZY SYF

Opublikowano

proste graj  w 5 :) ja mam lose streak teraz z globala a teraz mam supreme i zaraz będzie LEM.Aktualnie mam przerwę wrócę za 2-3 tygodnie i dobije w 5 osób z ekipą globala :)

Pamiętaj matchmaking to największe ścierwo.Lepiej grać nawet te faceity

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Nie widzę pytania. W czym mamy Ci pomóc ? 

Po prostu mniej spiny. Daj na luz, nie graj parę dni, a jak znowu zaczniesz to o ile masz skilla to samo wszystko zacznie wchodzić :) Przynajmniej ja tak mam ;D

Opublikowano

Kolejny :v Dlaczego przychodzisz na forum i płaczesz ? :) Zachowaj to dal siebie, kiedyś tak czy siak będziesz lepszy od kogoś, kto jest lepszy od cb W TYM momencie. Wtedy to ty będziesz miał banana na ryju,a ten ktoś będzie dostawał "raka", bo ma noob team. Przecież takie coś, że przyjdziesz na forum i się wypłaczesz nic ci nie da. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Mało kto gra mm'y, żeby wygrać. Jeśli chcesz grać na poziomie, polecam faceit. A jeśli chcesz wbijać rangę, graj w 5.

na faceit grają większe gówna jak na mm, wiesz czemu? Na faceit boją się odpalać hacki, na mm latają na wh bez lipki.

Jak chcesz dobrze pograć na faceit i się spróbować to kup premium, bo bez premki często dobiera silverów i goldów.

Co racja to racja, trafiają się czasem ogary ale Ja rzadko takich widzę, bynajmniej Ja.

@ top

Mniej płaczu = więcej grania = ogarnij 5x premade dobrych a nie grasz z randomami.

Trzeba zapamiętać że grasz aby się rozerwać a nie że musisz mieć cały czas wygraną i wbijać więszką rangę, sam spadłem do mg2 i cały czas stoję w miejscu ale gram aby się  bawić.

Zależy, jak chcesz się rozerwać to idziesz sobie na FFA pograć, Ja gram turniejowe po to, aby wygrywać a nie aby spadać z rangi i wkur/wiać się przez cziterów.

Mam już globala więc mam już spokój z turniejówkami(w końcu :v) dlatego niedługo będę kupował premium na faceit i grał piątkom kumpli z reala.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...