Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny?

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Wiem co zrobiłem, wiem co uczyniłem i wiem że tego już nie zrobię.

Ci co niewiedzą to niech tak zostanie...

Chciałbym przeprosić was za moje zachowanie w tamtym topicu (zagłady) . Wiem że nie powinienem wam takich rzeczy pisać.

Przyczyna? z moich 10k postów pierwszy raz nie pomyślałem co piszę...

Opublikowano

Każdy ma prawo popełnić błąd ? Po tym co piszą nie którzy , pewnie sam podobnie bym zareagował ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

@UP Zagłada schrzanił projekt kokosza, skłócił cały temat, wiec ban mu się należał !

kokosz mu zaufał, a on mu pięknie odpłacił ...

Opublikowano

@Up

Moim zdanie ban nie był potrzebny a to nie Zagłada zaczął wyzywać itp tylko w pewien sposób próbował się bronić. A postawienie serwa to nie zjebanie projektu bo serwer robi się 3 min. a kolumny navicat zostają jak nie robimy na innych plikach

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

@NoFace, ty byś się nie wkurwił [przepraszam za wyrażenie], jeśli jakiś "zaufany" user, do tego kidmoderator [to o czymś świdaczy, za free tego kida nie sostał] zjemał ci projekt, na który na sam początek dałem 1500 zł ?

kokosz postąpił słusznie

Opublikowano

On powiedział że przeznaczone jest 1500 zł a nie wiadomo czy już zapłacili (to po pierwsze) a po za tym błędy się każdemu zdarzają !!! Tak jak było błędem że Mou się uniósł !!

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

ech... ta cała sprawa jest nie normalna... ludzie... to nie jest życie...! to jest tylko gra...!

Mou dobrze że przeprosiłeś...

Opublikowano

@Zagłada

kokosz mnie nie wywalił, sam odszedłem

@To oznacza ze nie masz zycia poza MPC.

Kto tu nie ma życia poza MPC, sporo to forum jest według Ciebie "gówniane" to wyjdź i nie wracaj, a nie ciągle zakładasz multi i opowiadasz swoją historie.

A Mou zasłużył na posadę i nie sprzedał kolegów, jak to ty powiedziałeś.

Opublikowano

CIekawe ziomek jak byś ty dostał bana na kidmoda czy by ci było miło ja to na miejsu PanaZagłady tak samo bym walczył do samego końca i pokazał bym całą prawde

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

@UP To jest tylko forum, a nie prawdziwe życie.

Ban to ban, nie jest za free i nie jest to kara śmierci, na bana trzeba w pewnym stopniu zasłużyć.

A to że miał kidmoda, to znaczy że był dobrym userem, ale teraz już nie jest.

@Mou zamknij ten temat, bo tylko spam się robi.

Opublikowano

Mou ty sie pogrążasz i na Pana Zaglady miejscu powiedzial bym ze jestes pierdolniety , bo taka jest prawda dzieciaczku :] i czemu kazales rychowi zrobic multi konto zeby dawal tobie repka ? Naprawde jestes tak dziecinny ,ze nie wiem co powiedziec.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym nie powiedział że to Zagłada nie potrafi się opanować tylko ty.

Możesz mi dać Perma w końcu lubisz tępić userów

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano
Znalazłeś sobie kumpla t-00 bo w realu ciężko o takich wyrozumiałych?

Pogrążasz się chłopie...

Te, odwal się. Myślisz sobie, że co. Taki Global Mod wielki i już pyskówki może odwalać? Nie pozwalaj sobie za dużo. Tak kozaczysz i w realu? Cóż, to "usprawiedliwia" Twoje wyżywanie się tutaj. Oj sorry, twoje*, bo do takiego chamstwa szacunku mieć nie mogę.

Te przeprosiny nawet nie były szczere więc po cholerę się tu produkujesz?

Próbowałeś wyjaśnić? Nie. Po chamsku cenzurowałeś wszystko co mówiło fakty, a że były tobie niewygodne, to nie jest moja sprawa. Było się zastanowić.

@up: Fakt, lubi. Bo go pewnie tępią w realu i MUSI się za to gdzieś wyżyć. To jest żałosne zachowanie. Nadal nie widzisz, że się pogrążasz? Gdy tyle osób ci to mówi, mou?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Kumple zagłady powiedzą co wiedzą... Marny ich intelekt i tyle. Miało być spokojnie...

Zamykam

up@ to co ci powiedział zagłada to kłamstwa, ale co tam, lepiej się trzymać z kolesiem bez przyszłości?

Opublikowano

Mou , po twoim pierwszym poście w tym temacie i czytając ciebie dalej , doszedłem do wniosku że te przeprosiny nie były szczere. Wypowiedź z postami mnie zdziwiła bo to wygląda jak byś się nimi chwalił, nie wiem kto zbanował PanaZagłady, ale jestem za tym aby go odbanować bo moim zdaniem był najbardziej pracowitym człowiekiem na tym forum który się starał aby było jak najlepiej... Ja tutaj za bardzo nie mam co gadać bo nie za bardzo wiem co i jak ;]

Pozdro

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie miałem nic złego na myśli, tylko chciałem przeprosić większość userów których obraziłem. To że mi nie wierzycie to wasza sprawa. Nie będę się rozczulać i się wam tłumaczyć. Zrobiłem ten topic od serca..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...