Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] ▒Kiszka▒

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie złamałem tym postem nawet najmniejszego punktu regulaminu. Po prostu wstawiłem idiotyzm, a to, że osoba, którą wstawiłem, wstawiłą mnie post przed, to nie ma znaczenia, bo nie ma takiego punktu w regulaminie. Rozumiem jak bym zrobiłto jeszcze raz, ale nie zrobiłem. Ok, On dodał kolejny post do idiotyzmów ze mną, co było ewidentną odpowiedzią na mój idiotyzm na niego, jednak zamiast odpoiedzieć, bo przeglądając posty tego użytkownika, co 2 nadaje się do idiotyzmów, to zgłosiłem z prośbą o upomnienie go, bo rozumiem raz, ale notorycznie zaczepki? Nie uważam, że wprowadzam zamęt wszędzie gdzie się pojawię. Faktycznie, czasem mówię o kilka słów więcej, ale byłem moderatorem i pilnuję się by były to "słowa" tylko na ewentualny %. Ban w tym przypadku to nawet nie lekka surowość. To wielka przesada. A po 2. Proszę Ciebie Valze o dokładne przyglądanie się do tego jak wyciągasz konsekwencje. Postaw się na moim miejscu i na miejscu kokoszki. Ewidentnie widać jak to On zaczyna podburzać. Dodałem idiotyzm z innym użytkownikiem. Kilka chwil potem ja trafiam. No ok, wchodzę na jego profil i widzę status który nadaje się, więc jako iż mam do tego prawo, wrzucam. On ponownie dodaje mnie do idiotyzmów, co już podchodzi pod prowokację i tutaj zobacz, że zamiast wstawić kolejnej z jego idiotycznych wypowiedzi, zgłaszam go z prośbą o ogarnięcie, trzymając się zasady, że mądry głupiemu ustępuje.

Proszę o całkowite anulowanie warna wraz z banem, biorąc pod uwagę sytuację także z mojego punktu widzenia, oraz regulamin tego forum.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...