Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ćwiczyć strzelanie w heady i gdzie?

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ćwiczyć strzelanie w heady i gdzie. Chciał bym się uczyć żeby szybko kogoś zabić i byc lepszym ale nie wiem gdzie i jak to trenować . podajcie mapke i sposób na trenowanie takich strzałow pls ;p

Legenda
Opublikowano

Robisz dwa configi.

1. Odnośnie wczytania botów

2. Ustawienia lokalnego serwera

Pobierasz mape z workshopu aim_warmup_d

Najlepsza wersje treningu indywidualnego, tak na streamach ćwiczył np. Gruby, a na internecie znajdziecie też Michu, Guardian, Xantaresa. 

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

A ja polecam serwery only HS + areny 1v1. To chyba najlepszy sposób, bo przy okazji uczysz się naturalnych zachowań graczy a nie strzelasz w stojące boty :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Legenda
Opublikowano

A ja polecam serwery only HS + areny 1v1. To chyba najlepszy sposób, bo przy okazji uczysz się naturalnych zachowań graczy a nie strzelasz w stojące boty :)

Zgodzę się z Tobą, ale nie w 100%. Dlaczego? Grając na boty przy pomocy dobrze skonfigurowanego cfg jesteś w stanie dużo więcej się nauczyć, szybciej. Oczywiście nie nauczysz się takich zagrań jak na ludzi, ale od tego głównie są już gry zespołowe, ponieważ tam uczysz się przy wykorzystaniu już danej mapy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...