Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze sprzedam eq za PSC ?

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na jakim serwerze po osiągnięciu kozackiego ekwipunku typu dużej ilośći yang oraz wysokiego levela, poprostu to co się robi podczas expa oraz dropienia na mapach coś czegoś, można potem szybko i w łatwy sposób sprzedać innym graczom?

Nie lubię czekać po 2dniach aż ktoś kupi tylko np po godzinie max, coś w tym konkrecie.

Opublikowano

Na tandorii ?

Kiedy sprzedales wp ? i gdzie na forum w grze ?

I w ile się wbija 75 ?

Zakładając robienie eq, misji, rozwalanie metinów dla książek (skilli) zajmie to około 7dni maks.

Jednak Tandoria starzeje się (wychodzą nowe serwery) i wątpię aby miało to jakikolwiek sens.

Polecam poczekać na nowy serwer (np. ten spod skrzydła MPCForum) gdzie będzie grało dużo ludzi.

Może Ravia S3? Wychodzi ponoć niedługo.

­

­

Opublikowano

Kolega wyżej podał dobry pomysł - jednak uważaj. Jest tam wiele tzw. "gimbów" i radzę każdy handel przeprowadzać ostrożnie, by nie zostać oszukanym. Ale mimo to to jednak dobry pomysł, bo graczy będzie tyle, ile było na S2 na początku, jednak problemem mogą być lagi, DDoSy i tzw. "cofki".

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dałem ISA na kamelisie a na rayen typek sure WP email się nie da zmienić to przerzuciłem eq po 2 dniach ktoś oferował eq na xenoxie za rayen więc pomyślałem że przerzuce eq na minutę i tyle była to 24 godz. Nagle mnie wylogowalo i login hasło nieprawidłowy patrzę z 2 konta że postać sura była online... Masakra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...