Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie serwera na plikach DivineWorld s2

Elitos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć postanowiłem postawić serwerek na plikach divine s2 wywaliłem do terenzo plik rw3 dałem prawa 777 i wpisuje komende /start odpala mi tylko db i autch. Client w jakimś stopniu łapie połączenie z serwerem bo gdy wpisuje złe passy wyskakuje informacja zła nazwa usera a gdy dobre nie można nawiązać połącznia. Wiecie jak zrobic żeby odpalało kanały ? :x

Opublikowano

oki łapcie syserry

game:

SYSERR: Oct 13 21:31:59 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

db:

SYSERR: Oct 13 21:31:55 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default
SYSERR: Oct 13 21:31:56 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT empire, pid, name, money, windate FROM monarch a, player b where a.pid=b.id
SYSERR: Oct 13 21:31:56 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id
SYSERR: Oct 13 21:31:56 :: LoadMonarchCandidacy: DirectQuery failed(SELECT pid, name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id)

autch:

SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)
SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: Cube_init: Cube_Init failed
SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: Blend_Item_init: <Blend_Item_init> fail
SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: socket_connect: HOST 220.95.239.40:7120, could not connect.

SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)
SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: Cube_init: Cube_Init failed
SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: Blend_Item_init: <Blend_Item_init> fail
SYSERR: Oct 13 21:32:02 :: socket_connect: HOST 220.95.239.40:7120, could not connect.

Opublikowano

Chyba jasno masz napisane w sysser że nie może otworzyć pliku, sprawdzić w configach pewnie zła ścieżka.

W mysql. common/locale i masz tam LOCALE_SERVICE
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...