Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupić FIFA 16 (Jestem posiadaczem FIFA 15) ,jeśli się opłaca to czemu ,jeśli nie to czemu nie xD . Obecnie gram w CS-GO

Opublikowano

Jeżeli lubisz grać w fife to nie widze problemu. Ja kupuje z roku na rok bo fajnie sie zaczyna od początku :D

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Jeśli jesteś maniakiem FIFY jak ja to odpowiedź jest prosta, że tak.

To zależy od wielu czynników. Ja na przykład polecam bo jest spora różnica między 15.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja kupiłem w saturnie pare dni po premierze za 149zł. Cena narazie nie zmaleje bo gra jest świeża w święta może być jakaś promocja.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tanio jest na g2a.com kupisz tam za około 50-60 zł ;) Najlepiej wyszukujesz najtańszej oferty z dobrą oceną, no chyba, że wolisz dostać klucz prosto od g2a, tam jest trochę drożej bo : 57 złotych, a niektóre oferty proponują nawet czasami o 10 zł taniej. Najlepiej kupić przez paysadecard, najpierw kupujesz za 50 zł, tworzysz konto na paysafecard, wpłacasz te 50 zł, potem możesz jeszcze kupić za 20 zł, znowu wpłacasz i masz 70, wtedy możesz kupić prosto od g2a. W przypadku kupna nie od g2a tylko z innej tańszej oferty zaznaczasz opcje g2a shield, musisz dopłacić te 4 zł, ale masz pewność, że jeżeli dadzą ci zły klucz, prosisz o zwrot pieniędzy. Tyle. Mam nadzieję, że ułatwiłem ci kupno xD;)

Opublikowano

Ja bym poczekał aż stanieje do mniej niż 100 zł, z tego co widzę to FIFA tanieje dosyć szybko. Też na pewno kupię, ale jak stanieje to rozsądnej ceny ;) Narazie na ostrzał leci demo.

Opublikowano

Tylko że demo ma strasznie mało funkcji dostępnych i jest ten głupi angielski komentarz a bym posłuchał nowego polskiego :D

A promocja świąteczna na Origin pewnie będzie dopiero w połowie grudnia 

Opublikowano

No bo to w końcu demo. Ma też swoje dobre strony np. Można poćwiczyć grę przed kupnem pełnej wersji, wypróbować FIFA UT DRAFT. Ja na razie zbieram kasę na konto paysafecard, a kiedy przyjdą święta może jakaś fajna promocja na g2a.com będzie to się kupi. I wyżej się pomyliłem bo FIFA na g2a kosztuje 149 złotych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...