Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam trade helper legalny?

Borucooo15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem kupić 1 kose która pojawia się bardzo rzadko wiadome że chodzi 360 euro czyli troszkę kasy to jest i nie chciał bym tego stracić. Kolega powiedział mi że moge użyć Steam Trade Helper. A więc nie chciał bym dostać bana na trade przez tego bota, nie wiecie czy on jest legalny i czy ktoś dostał bana za to ?

Opublikowano

Kiedyś też założyłem taki temat i ludzie mówi, że jest za to ban.

Kurde boję sie tego używać ale nie mam ochoty też siedzieć 7 dni aż ktos wystawi karambita fade

Opublikowano

Tak zarabialem... bot kupywal mi po taniosci jakies skiny i recznie wystawialem je za wiecej.... lecialem na tym 2 miechy i nic... mozesz spokojnie uzywac ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Kurde boję sie tego używać ale nie mam ochoty też siedzieć 7 dni aż ktos wystawi karambita fade

Na rynku steam nikt nie wystawi karambita fade bo jest on po prostu wart więcej niż maksymalne 370 euro.

Najlepiej jeśli chcesz go kupić to popatrz po ile kluczy chodzi na loungu, kup te klucze na allegro lub w csie i się wymień.

PS. nie wiem czy kiedykolwiek karambit fade był wystawiony na rynku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na rynku steam nikt nie wystawi karambita fade bo jest on po prostu wart więcej niż maksymalne 370 euro.

Najlepiej jeśli chcesz go kupić to popatrz po ile kluczy chodzi na loungu, kup te klucze na allegro lub w csie i się wymień.

PS. nie wiem czy kiedykolwiek karambit fade był wystawiony na rynku.

Wystawił na pewno bo widziałem kilka razy :) A ktoś może wie czy jest różnica gdy używa się szybkości kupowania slow/fast?

Opublikowano

Kup klucze za 400$ czyli 1600zł

dostaniesz za to ok. 230 kluczy za które spokojnie możesz kupić fade.

Już mam,to stary post tylko mnie zaciekawiło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...