Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna dyskusja - NBA.

Gość Hemingway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Jestem wielkim fanem NBA, serio żyje tym sportem (koszykówką) i trochę mnie to boli, że nie ma tu żadnej dyskusji na ten temat.

Wiem, że piłka nożna jest dużo bardziej popularna w Polsce, nie to co w latach 90 w erze Jordana, ale na pewno parę osób na forum też interesuje się NBA i ogląda mecze. Dlatego tworze tą dyskusje.

Komu kibicujecie?

Jaki jest dla was najlepszy ruch tego offseason?

Ulubiony zawodnik z tegorocznego draftu?

Kto jest pretendentem do wygrania mistrzostwa?

Ja kibicuje Houston Rockets, kiedyś jak byłem mały mój ojciec zawsze był za Bulls, ale teraz kibicuje im masa gimbusów, która nie ma pojęcia o tym sporcie, więc na cel wybrałem sobie właśnie Rakiety z Houston. Moim ulubionym zawodnikiem jest Dwight Howard, chociaż daleko mu do czasów gry w Orlando Magic.

Najlepszy ruch tego offseason? Pozyskanie Aldriga przez Spurs przez wolną agenturę.

Moim ulubionym zawodnikiem tego draftu jest Stanley Johnson, wybrany z 8 numerem, just w Summer League i meczach offseason pokazał dużo więcej niż wyżej od niego wybrani. Życzę mu jak najlepiej i kibicuje!

Zdecydowanie Cavs z Lebronkiem, GSW (mistrz z ubiegłego roku), Spurs (mistrz sprzed dwóch lat z wzmocnionym składem)!

Zapraszam do dyskusji

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No w końcu ktoś założył jakąś dyskusję, może dowiem się o NBA trochę więcej ;)

Sam koszykówkę oglądam od 2011 i kibicuję, albo raczej staram się być na bieżąco z Filadelfią, bo po prostu zapadli mi w pamięć kiedy w 11/12 walczyli o playoffy.

Nie zdziwię chyba nikogo, kiedy powiem że to zawodnik nie z sixers.

Moim ulubionym zawodnikiem jest Westbrook, czasami włączę sobie meczyk OKC, genialny jest ten zawodnik.

Ulubiony zawodnik z draftu to oczywiście Okafor.

Jeśli chodzi o pierścień to po cichu liczę, że trafi do SAS.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...