Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy sprzet czy ps4

Ryyuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krotko i na temat, zastanawiam się nad kupnem nowych star warsów battlefront 2015, problem jest taki jv3o1f.jpg wiadomo jak to jest z fps, na plejaku nie bardzo liczy się skill i zabawa może być zepsuta przez sterowanie gałką którą czasami nie da się zrobić tego co myszką, jako tako pójdzie mi ten battlefront na pc czy lepiej nie męczyć się i kupić na ps?

Opublikowano

Całkiem spoko masz tego PCta, kupno konsoli w Twoim przypadku nie ma sensu, jakbyś miał wywalić te 1,4k na konsolę z grą, to mógłbyś je wydać tylko na grafikę, ew. zasilacz, bo nie wiem jaki masz i może nawet na ultra byś sobie pograł (może bo nie oglądałem testów).

436951440626370320491.png

Opublikowano

Sytuacja wygląda tak - konsole mam, kasę na nowy drogi sprzęt który dałby mi (poza dobrą zabawą, którą daje granie ma myszce) radość dla oczu w postaci dobrej grafiki - nie bardzo

edit : strona raczej pokazywała mi że gra nie ma szans pójścia nawet na minimalnych obrotach, nie jestem znawcą kompów części ani co na czym pójdzie, ale serio widzisz tą grą na tych częściach na ultra?

zasilacz : logic atx 12v 2.2 compatible (620 W max, nie wiem ile normalnie)

Opublikowano

Zasilacz do wywalenia, karta do wywalenia. 

Obudowa zapewne syf, ale trudno, niech zostanie. 

Zależy, czego teraz oczekujesz, bo masz bardzo dobrą podstawę do złożenia wydajnej jednostki. Ile maksymalnie możesz wydać ? 

416231423689480320491.png

Opublikowano

zależy od tego ile bym musiał żeby złożyć coś co dałoby mi wystarczająco dużo fpsów bez żadnego bawienia się w rozdzielczość czy utraty na grafice

Opublikowano

Za cene konsoli, kupisz bdb karte graficzna + zasilacz, nie warto sie w nia pchac.

Ale ziomek pisze ze posiada konsole ;) 

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...