Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem ProtoLib

TerriorPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś pomoże wgrałem na serwer plugin ProtoLib 3.4.0

i wyskakuje mi błąd ktoś pomoże

Wersja serwera: Spigot 1.7.x

[09:43:22 WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.
comphenix.protocol.wrappers.WrappedServerPing
[09:43:22 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.g
etSpecificValue(BukkitConverters.java:746)
[09:43:22 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.g
etSpecificValue(BukkitConverters.java:738)
[09:43:22 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$Igno
reNullConverter.getSpecific(BukkitConverters.java:146)
[09:43:22 WARN]:        at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read
Internal(StructureModifier.java:229)
[09:43:22 WARN]:        at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read
(StructureModifier.java:197)
[09:43:22 WARN]:        at com.flyingblock.pcm.PingListener$PingResponseThread.r
un(PingListener.java:117)
[09:43:40 WARN]: Exception in thread "Thread-25"
[09:43:40 WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.
[09:43:40 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.g
[09:43:40 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$15.g
[09:43:40 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$Igno
[09:43:40 WARN]:        at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read
[09:43:40 WARN]:        at com.comphenix.protocol.reflect.StructureModifier.read
[09:43:40 WARN]:        at com.flyingblock.pcm.PingListener$PingResponseThread.r
>

Opublikowano

Wersja:  Spigot 1.7.10-RO.1-SNAPSHOT

ThePolishThomas

Nie wiem czy ci to coś pomoże: Wgrałem jednocześnie 2 pluginy {Protolib i PlayerCountMessage} włączyłem serwer wszystko działało wyłączyłem i włączyłem serwer plugin PlayerCountMessage przestał działać i zaczoł wyskakiwać ten błąd

Opublikowano

@PabloTL jak sie nie znasz nie pisz :) no niewidze tam nic o ramie ...

[09:43:22 WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.
[09:43:22 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$Igno
[09:43:22 WARN]:        at com.flyingblock.pcm.PingListener$PingResponseThread.r
[09:43:40 WARN]: Exception in thread "Thread-25"
[09:43:40 WARN]: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.
[09:43:40 WARN]:        at com.comphenix.protocol.wrappers.BukkitConverters$Igno
[09:43:40 WARN]:        at com.flyingblock.pcm.PingListener$PingResponseThread.r

@topic

Aktualizuj silnik .... snapshot jest z pare miesiuecy wstecz

Spróbuj to https://www.spigotmc.org/resources/protocollib.1997/history(nie trza skanu bo ze spigotmc)

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...