Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System VAC blokuje coś na twoim komputerze

Z1cO0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aac4690df4252d49gen.jpg

Siemka.. mam oto ten problem ;x Próbowałem robić to co kazali ze steam ale gdy chce wpisywać komendy do cmd jako administrator to nie mogę bo pisze ze tego nie można usunąć lub zmienić. Czy znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu ? Z góry dzięki ! 

Opublikowano

Wylacz antyvirusa ewentualnie odinstaluj, jak masz ten bląd to na 100% pokazał Ci sie też link co masz zrobić a jak nie to znajdz. Tam masz kilka sposobów na to.

Opublikowano

To tak. Spójność plików pomogła na chwile... Restart kompa nie pomaga. te sposoby z tego linku od steam nie działają a jeżeli chce wpisać komende do cmd jako administrator to pisze ze nie moge zmieniac ani usuwać. reinstal cs tez nie pomógł. 

Opublikowano

Jeżeli masz drugie konto, tam graj. Powinno wtedy to przeminąć na pierwszym.

Opublikowano

@Z1co0 

Jak nie możesz nic na komputerze w cmd robić to znaczy, że nie masz przydzielone sobie administratora.

Musisz wejść w ustawienia wszystkich kont i z konta administratora musisz przydzielić sobie administratora na to konto, którego zawsze używasz.

Przy okazji wklep w cmd ta komende :  net user administrator /active:yes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...