Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 500 zł

The3m3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy to kompletny no-name, zetka pewnie wysylana z singapuru, LG Leon niby ok, ale slabszy. Co do zetki, to na pewno to jest posrednik, ktory zamawia prawdopodobnie z aliexpress. Już lepiej samemu tam kupić, niż placić posrednikowi ze Ci tam zamowil.

Musi być koniecznie nowy? W tej cenie znalazlo by sie pare bardzo dobrych, uzywanych telefonów.

Opublikowano

Ten pierwszy to niby no name. Racja.. Ale mam pytanie dlaczego aż 464 osoby go kupiły ?? co chwile go ktoś bierze i same ma dobre opinie od tych kupionych...

Parametry ma całkiem wporzo... Bo 13Mpx , 1 GB Ram , 4 rdzeniowy procek 1,3 ghz. Android 4.4.2 :x Czy aby napewno on jest taki zły ??

....
Ewentualnie podsyłajcie swoje propozycje na telefon do 500 zł. Najbardziej odpowiadałoby mi żeby głośno dźwięki były.

Opublikowano

Ja i tak bym się nie pchał w tego pierwszego. Z tego co widzę, procesor słabiutki. 4 Rdzenie na cortexie a7. Do tego układ graficzny, o którym szkoda gadać...

Głośny, to jak ktoś już tu wymienił HTC ONE M7. Głośniki ma świeetnee. Lub też Xperia Z1 Compact, oczywiście jak znajdziesz w tej cenie. A co jeszcze potrzebujesz w telefonie, oprócz głośnych głośników?

Opublikowano

Co jeszcze?? Hmm.. Najlepiej minimum 4 rdzeniowy procek , z 1gb ram i tyle.. Najbardziej na muzyce mi zależy

Ps. A o tym co sądzicie?? 

http://allegro.pl/nowy-oryginalny-sony-xperia-t-16gb-gw-24-pl-i5454145698.html

To już ten Leon jest lepszy. (Lokalizacja: Wielka Brytania)Xperia T ma lepszy ekran, ale leon lte i 4rdzenie.

Nexus 4. Znów zaa granicy... ale masz ich mnóstwo na OXL, i aledrogo

http://allegro.pl/lg-google-nexus-4-nowy-bez-simlocka-gw24-pl-i5575123521.html

Miałem 2 lata... używałbym do dziś, produkcja od 2012 a przegania nawet roczniki 2015...(w tej cenie).

Super wsparcie, nawet ma Androida 5.1 ...

Opublikowano

O k***a.. 

Facet nie pchaj się w takie gówno, właśnie pochłonęło Cię allegro pełne podrób. To co wysyłasz to telefony "gówna" ciągnięte prosto z chin. 

Nie napalam sie narazie.. Wszystko na spokojnie :)... Tylko dlaczego to " gówno " kupiło blisko 500 osób ??

Opublikowano

Nie napalam sie narazie.. Wszystko na spokojnie :)... Tylko dlaczego to " gówno " kupiło blisko 500 osób ??

Ilość sprzedanych sztuk jest wyznacznikiem jakości? Takie smartfony kupią ludzie niedoświadczeni (czyt. nie mają pojęcia co to android) i nie wiedzą jak powinien prawidłowo działać smartfon w tej kwocie. 

lownfast

Opublikowano

Ilość sprzedanych sztuk jest wyznacznikiem jakości? Takie smartfony kupią ludzie niedoświadczeni (czyt. nie mają pojęcia co to android) i nie wiedzą jak powinien prawidłowo działać smartfon w tej kwocie. 

no ok , to w takim razie jakiego ty polecasz prawilnego do 500 zł ?? :)

Opublikowano

To mogą być boty które kupują, a do niczego nie dochodzi :) A ludzie patrzą na popularność.

@Kupuj tego Nexus'a 4 :p ew. S4

Opublikowano

Polecam LG Leon sam kupiłem kilka dni temu i od razu chciałem sprawdzić jak sobie radzi w bardziej wymagających grach i wgl jak działają aplikacje. Teraz stwierdzam, że po prostu kocham ten telefon.

Opublikowano

Polecam LG Leon sam kupiłem kilka dni temu i od razu chciałem sprawdzić jak sobie radzi w bardziej wymagających grach i wgl jak działają aplikacje. Teraz stwierdzam, że po prostu kocham ten telefon.

a głośno dźwięki ??

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...