Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyrus - uprzedzenie czy samodzielna decyzja?

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o odejściu, moim zdaniem, jednego z najgorszych top lanerów w ostatnim roku/dwóch?

Po tym co "pokazał" na MŚ było raczej wiadome, że rozstanie sie z TSM. Ciekawe jest to czy menadżerowie mu to powiedzieli i zaproponowali zrobienie scenki pod widownie, czy może sam wyczuł że zbliża się koniec?

Teraz czekamy aż wyjebia Santorina i TSM bedzie mógł normalnie grać :)

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Myślę, że samodzielna decyzja ;) Szkoda, że niektórzy ludzie widzą go tylko przez pryzmat tego sezonu. Jego lata świetności w lolu minęły i czas zrobić miejsce dla młodszych talentów.

Opublikowano

Może i nigdy nie był najlepszym graczem, ale za to był jest i będzie najbardziej charyzmatycznym. Jest to nieśmiertelna ikona TSM :)
Nie jest to żadna scenka, po tylu latach profesjonalnego grania, po tylu latach ZABAWY grą ze swoją drużyną, po tylu latach bycia wspieranym
przez dumny tłum, który nawet na filmiku słychać za nim nawet najtwardszy facet miałby prawo sie rozkleić.

Czapki z głów Panowie.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

­Robienie sceny? Przestań, jeśli Dyrus rzadko pokazuje swoje uczucia to myślę, że ciężko byłoby mu się popłakać od tak, bo ktoś mu niby kazał. Widać, że jest mu ciężko, decyzje pewnie podjął z małym uzgodnieniem teamu, ale myślę że była to głównie jego samodzielna decyzja.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Przecież nikt nie będzie stale dobry jak na początku .Nawet takich średniaków można podać : Czaru kiedyś topowy mid a teraz co  ? albo nie wiem jakiś  z dupy Kubon albo Cleaver też grali coś a teraz nic

Dzisiaj c9 dostaje 3 mecze i odpada z grupy why  z taką formą niby co tu ludzie piszą :^^

Opublikowano

Już wcześniej wspominał swoje odejście, trochę szkoda bo to stary wyjadacz w lidze legend. Mam nadzieję, że będzie pełnił jakąś funkcje w TSM jakiegoś analityka czy coś takiego. Jego doświadczenie na pewno pomoże. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny i tu dla niego wielki respect B) B)

mqdefault.jpg

Opublikowano

Dyrus to ikona TSM na tą chwile, jest z nimi od zawsze także nie warto go oceniać poprzez pryzmat ostatnich dwóch sezonów bo miał je słabsze, samemu podjał decyzje i gdyby mógł to by odszedł wcześniej ale TSM miało wiele problemów z ADC #Keith, to postanowił zostać zeby odejsc kiedy po prostu bedzie odpowiednia pora.

Jako ciekawostke dodam ze ten kto obwinia Dyrusa o całe niepowodzenie TSM to tak naprawde osoba która nie ma pojęcia o czym mówi i se naczytała komentarzy na reddicie lub innej stronie zwiazanej z lolem.

Pozdro/

Opublikowano

Ludzie, którzy nie oglądali poprzednich Mistrzostw Świata (mowa również o wcześniejszych) zapamiętali go tylko z tego występu w aktualnych MŚ. Dyrus sam w sobie jest wielkim graczem i wspaniałym człowiekiem, co widać na załączonym filmiku. Chyba tylko ktoś, kto nie czuł się jak w domu, jak z rodziną i przyjaciółmi w drużynie odniósłby inne emocje. To, że płakał znaczy tyle, że ma co wspominać. Może jeszcze kiedyś wróci, a może znajdzie inną drogę. Dużo zrobił dla TSM. Smutno trochę było podczas oglądania wywiadu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przypomne również że Dyrus miał na tegorocznym IEM-ie najgorsze KDA spośród wszystkich graczy

No i? Za to np. w s3 należał do najlepszych toplanerów na świecie, tak samo w jak w innych pierwszych sezonach. Teraz się najwidoczniej wypalił ale nikt nie ma prawa nazywać go gównem.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przypomne również że Dyrus miał na tegorocznym IEM-ie najgorsze KDA spośród wszystkich graczy

To co że miał najgorsze KDA? Ale za to przez 5 lat pokazywał klase jak się gra - a jakby był gównem, to nawet nie grałby przez te kilka lat w lcs'ach i nie byłoby go na mistrzostwach świata wielokrotnie.

BTW- nie wspomne o tym, ze to jest najlepszy gracz rumble, xp

Opublikowano

polecam obejrzec.

Ja nie polecam, tylko 3 wycinki z competitive game, reszta to bardz, bardzo śmieszne urywki z soloQ których każdy dobry gracz ma multum. Twój post wniósł totalne 0 do tematu.

Teraz się najwidoczniej wypalił ale nikt nie ma prawa nazywać go gównem.

Jasne że mam prawo, Dyrus gra jak gówno... grał jak gówno w TSM, przynajmniej przez ostatnie 2 lata, ale zastąpili OddOne innym leśnikiem więc już mieli 2-óch chujowych graczy xD

Mimo tych kilku słabych gier dalej go uważam za zajebistego toplejnera.

Kilkudziesięciu

BTW- nie wspomne o tym, ze to jest najlepszy gracz rumble, xp

Chwała mu za to, ale chyba nie widziałem go jako rumbla w ostatnich 2-óch tygodnia, tak?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Ja nie polecam, tylko 3 wycinki z competitive game, reszta to bardz, bardzo śmieszne urywki z soloQ których każdy dobry gracz ma multum. Twój post wniósł totalne 0 do tematu.

Jasne że mam prawo, Dyrus gra jak gówno... grał jak gówno w TSM, przynajmniej przez ostatnie 2 lata, ale zastąpili OddOne innym leśnikiem więc już mieli 2-óch chujowych graczy xD

Kilkudziesięciu

Chwała mu za to, ale chyba nie widziałem go jako rumbla w ostatnich 2-óch tygodnia, tak?

Sorry . Ale twoje posty mnie irytują .Ty myślisz, że każdy topowy gracz w lolu będzie utrzymywał formę przez kilka lat ? 5-10 ? Faker się mieści w top 5 graczy jak nie top 1 a za 4 lata spadnie do top 30 .W każdej grze jest ten czas, że w końcu trzeba powiedzieć sobie koniec i skończyć.

Nie ma takiej osoby W CS lub LOLU żeby przez 5 lat utrzymywała taką sama formę

Opublikowano

Peke? Rekkles? Piglet? 

wiecej mi sie nie chce liczyć ale oni już od 3-4 lat grają na światowym poziomie i jak widać wychodzi im to o niebo lepiej niż Dyrusowi od 2 lat

Dziwie sie jak bjergsen i dzikiżółw z nim wytrzymywali, starają sie wygrywać gierki ale wchodzi Ci Twój mega top lejn i jungle i wszystko sie sypie xD wild też ostatnio średnio pogrywa ale mam wrażenie że już stracił wiare w team, moze teraz odzyska :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Peke? Rekkles? Piglet? 

wiecej mi sie nie chce liczyć ale oni już od 3-4 lat grają na światowym poziomie i jak widać wychodzi im to o niebo lepiej niż Dyrusowi od 2 lat

Dziwie sie jak bjergsen i dzikiżółw z nim wytrzymywali, starają sie wygrywać gierki ale wchodzi Ci Twój mega top lejn i jungle i wszystko sie sypie xD wild też ostatnio średnio pogrywa ale mam wrażenie że już stracił wiare w team, moze teraz odzyska :D

JTLCRA7.png

Rekkles to świeżak, który w 2013 dostał zgodę od Riotu, która pozwalała mu grać na scenie nie mając ukończonych 18 lat, czyli nie.. od nie gra od 3-4 lat.. tak samo Piglet, który gra od 2k13 czyli jedyna osoba mająca aż tak długi staż to jedynie Peke (mówie o wymienionych).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale niektórzy z Was mają żale dupy... To prawda, Dyrus grał w TSM od początku, ale każdy normalny gracz LoL'a pomyśli sobie po takim czasie "czas zrobić miejsce dla kogoś innego". Być może zdał sobie sprawę, że więcej już zrobić nie może, że wstrzymuje drużynę w dalszym rozwijaniu się. Poza tym to jest jego decyzja i nic Wam do tego. Skoro tak reagujecie na odejście Dyrusa, co będzie za kilka sezonów jak się okaże, że Bjerg odchodzi -.- I od Santorina się odpindolić.

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

toplane nie jest linia gdzie gdzie dzieki skillowi typu fejker czy bjerg nasza gra zawsze bedzie wyglądala dobrze, linia jest dluga, jestes podatny na ganki, i czesto zdany na siebie, jeden zly tp i linia przegrana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...