Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólne pytanie o poszukiwanie odpowiedniego MMO

Jamnik007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tematyce MMO obijam się od dzieciaka, gram często w metina, najpierw global potem serwery prywatne i obecnie brakuje mi czegoś, przez co staram się znaleźć nowe MMO.

Lubię grać postaciami zasięgowymi, łucznikami czy postaciami z pistoletami, takimi typowymi kruchymi dps-ami.

W Metinie Archer nic nie znaczy, w sumie Body albo WP znaczy wszystko, a PVP mnie nie urządza.

W Lola gram okazjonalnie. Osiągnąłem wszystko co da się osiągnąć moim zdaniem, ale gram czasami dla przyjemności. Ale za dużo frajdy to mi to już nie sprawia.

W Aionie Wbiłem 53 lvl i kompletnie mi się znudził.

W Terze wbiłem 20 lvl  i niczym mnie nie zachęcił do zostania przy nim.

W Wowie wbiłem 20 lvl, wykupiłem abonament na 3 miesiące z góry i wogóle nie grałem. Niczym mnie ta gra do siebie nie przyciągnęła.

Wszelkie hack n slash'e odpadają na starcie.

W jakie MMO mógłbym zagrać? Jestem przyzwyczajony raczej do bezmózgiego napierdalania mobów (przyzwyczajenie z metina) niżeli do robienia misji, ale jakoś mnie to specjalnie nie odrzuca. Jeśli misję będą ciekawe chętnie je porobie.

Jakie ciekawe MMO mi polecicie drodzy forumowicze? Nieważne czy płatne czy darmowe, zagram we wszystko, co jest ciekawe i da mi możliwość zabawy.

Opublikowano

Jak pve to last chaos, tam żeby wbić bez is wyższy lvl niż 120 to siedzisz na spotach pare tygodni.

A tak na serio, GuildWars 2 sprawdź, nie ma tam misji poza tworzeniem własnej historii, chodzisz z lokacji do lokacji, robisz eventy, zaliczasz serduszka, mapki itd. Od 40 lvla (czy 50, nie pamiętam) możesz chodzić na instancji, do których jeszcze nie doszedłem, ale słyszałem, że są bardzo ciekawe.

Poza tym grałem jeszcze w Aura Kingdom, gra ciekawa, ale też się częściowo opiera na itemshopie.

Możesz ewentualnie sprawdzić Lineage 2, Wildstara, który niedawno przeszedł na f2p, lub WarThunder, który ma się doczekać ciekawych zmian w grafice.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Ja mogę szczerze polecić Ci Aurę Kingdom, grafika jest jaka jest, nie każdemu przypadnie do gustu, ale w grze masz duży wybór klas postaci, na 40lvlu masz możliwość wybrania sub-klasy. Do 60 lvla expi się ogólnie na questach, a od tego lvla w górę zaczyna się porządne farmienie instancji. Ogólnie polecam Ci zagrać na serwerze prywatnym aurakingdom.to, na serwerze jest większy lvl cup(90), nowa klasa postaci i większy wybór w instancjach, mountach, kostiumach i wielu innych rzeczach. W grze masz takie klasy jak gunslinger, grenadier, archer i wszyscy magowie z klas zasięgowych. :)

Gildia Nevermore zaprasza w swoje szeregi.

Opublikowano

W Last Chaos jest łuczniczek. Zależy gdzie byś zaczął grać, jak na globalnym to tam robi się zadanka + bije mobki. Na privach to różnie, zależy od twórcy. :P

Mogę Ci jeszcze Rappelza polecić, z tego co wiem, to tam łucznik żeby strzelać musi mieć strzały w ekwipunku. :P (chyba, że mylę grę z Perfect World ._.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...