Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 60zł

GDA™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bierz żadnych a4techów, tracerów i podobnych gówien..

Dołóż ~10zł i bierz logitech g100s, bo to jedyna sensowna opcja

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

­Co wy gadacie o jakiś tracerach czy innych gównach.

To, że ładnie wyglądają to nic...

Albo te "Bloody" które chodzą jak syf jakiś :P

Bierz logitech'a g100s jedna z tańszych myszek która ma spoko sensor.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRushAndGoToWin

Widać, że post żeby sobie go tylko nabić. Jaki idiota odpowiada na temat gdzie pisze wyraźnie do 60 zł ..   A nie do 160 zł. Rival,Rival.. 

Tak jak koledzy na górze wspomnieli polecam tak że g100s :>

Widać, że post żeby sobie go tylko nabić. Jaki idiota odpowiada na temat gdzie pisze wyraźnie do 60 zł.. A nie do 100 zł. G100S, G100S..

Na to samo wychodzi łaku xD

@ top

Jak inni, za 60 zł nie kupisz myszki do cs, g100s to najtansza i bardzo dobra myszka, chyba ktos z gracz Cloud9 ją posiadał, skadoodle chyba?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Widać, że post żeby sobie go tylko nabić. Jaki idiota odpowiada na temat gdzie pisze wyraźnie do 60 zł.. A nie do 100 zł. G100S, G100S..

@ top

Jak inni, za 60 zł nie kupisz myszki do cs, g100s to najtansza i bardzo dobra myszka, chyba ktos z gracz Cloud9 ją posiadał, skadoodle chyba?

Nie posiadał tylko nadal na niej gra :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRushAndGoToWin

Widać, że post żeby sobie go tylko nabić. Jaki idiota odpowiada na temat gdzie pisze wyraźnie do 60 zł ..   A nie do 160 zł. Rival,Rival.. 

Tak jak koledzy na górze wspomnieli polecam tak że g100s :>

Sam napisałes ze polecasz g100s, i kto tu sobie nabija posty?

@ top

Przecież napisałem że g100s, widać kolejny gimbus który wyzywa :)

Opublikowano

Sam napisałes ze polecasz g100s, i kto tu sobie nabija posty?

Przecież napisałem że g100s, widać kolejny gimbus który wyzywa :)

Ja wyzywam? Gdzie? Skopiowałem tylko zdanie poprzednika i edytowałem je, jeżeli widzisz tutaj gdzieś wyzwiska to w każdym momencie możemy pójść do okulisty i zobaczyć co jest nie tak z twoimi oczami :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ja wyzywam? Gdzie? Skopiowałem tylko zdanie poprzednika i edytowałem je, jeżeli widzisz tutaj gdzieś wyzwiska to w każdym momencie możemy pójść do okulisty i zobaczyć co jest nie tak z twoimi oczami :)

Opublikowano

Nie trzeba mieć drogiego sprzętu (klawiatura/myszka/słuchawki), aby mieć lepszego 'skilla'. Sprzęty musi być wygodny dla Ciebie (żeby Ci się dobrze mysz trzymało, słuchawki żeby Cię uszy nie bolały). Takie jest moje zdanie :P

16sPyTP.png

Opublikowano

Nie trzeba mieć drogiego sprzętu (klawiatura/myszka/słuchawki), aby mieć lepszego 'skilla'. Sprzęty musi być wygodny dla Ciebie (żeby Ci się dobrze mysz trzymało, słuchawki żeby Cię uszy nie bolały). Takie jest moje zdanie :P

Wygodne słuchawki na ktorych nie slychac przeciwnikow i wygodna myszka ktorej gubi sie sensor.

Aby swojego "skilla" móc wykorzystać trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt.

Opublikowano

Polecam kupić myszkę w jakimś supermarkecie [czyt.Media] myszki z tej półki nie różnią się niczym.

PS: Polecam myszki z Tracer'a

Nic nie warta jest duma ludzi bez honoru.Dwulicowość to jedna z najpopularniejszych chorób.

Opublikowano

g100s sensowny wybór jak na tą cene. Chociaż ja aktualnie gram na Natec Genesis G33 za 40zł z Media i nie narzekam :) Fajnie wygląda, a przy odpowiednim ustawieniu DPI da się sypać bańki w CSie.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...