Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Fifa 15.. Pomoz...

ShiZZerPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoze ktos? Czemu mi nie dziala ta fifa 15...? Wyskakuje blad z net frameworkiem .. A mam net framework 4.5 DirectX11 rowniez posiadam.. Mam najnowsze sterowniki do Karty Graficznej.. Moja karta to Geforce GT 240. Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Nie jestem na kompie i pomyliłem nazwy. Sorry...

Aby przefiltrować zdarzenia dziennika, wykonaj następujące czynności:
Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania. Kliknij pozycję Wydajność i konserwacja, kliknij pozycję Narzędzia administracyjne, a następnie kliknij dwukrotnie ikonę Zarządzanie komputerem. Można też otworzyć program MMC, który zawiera przystawkę Podgląd zdarzeń.
W drzewie konsoli rozwiń węzeł Podgląd zdarzeń, a następnie kliknij dziennik zawierający zdarzenie, które chcesz wyświetlić.
W menu Widok kliknij polecenie Filtruj.
Kliknij kartę Filtr (jeśli nie została jeszcze wybrana).
Wybierz odpowiednie opcje filtrowania, a następnie kliknij przycisk OK.
W okienku szczegółów zostaną wyświetlone tylko zdarzenia spełniające wybrane kryteria wyszukiwania.

Aby wrócić do widoku wszystkich wpisów dziennika, kliknij polecenie Filtruj w menu Widok, a następnie kliknij przycisk Przywróć domyślne.

5719814456868591400331.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...