Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie zarobku

Sofiak LeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W NT nie istnieje coś takiego jak szybki zarobek. Jedyny sposób na "szybki zarobek" to chyba dostanie boxa u7 z glacy. Muszisz dropić pióra/kamienne/robić limity, a jak masz koło 100kk to możesz resellować co jest najlepszym sposobem. Jeśli chcesz zarabiać na robieniu 4sp, to muszę cię zmartwić, nie da się na tym zarobić. Pióra, fmy i zwoje są drogie, a sp 1job +0 ktoś może kupi za cenę pudła.

Opublikowano

Jeżeli grasz łucznikiem, masz ogar famkę to możesz robić wk. Expisz je do 99 joby, upasz do 9 i masz troszkę kasy więcej.

Ale nie ma jednego idealnego sposobu na zarobek. 

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Ale lepiej zrobić czy kupić Berka/WK?

nic :D  na Pl'u słaby jest z tego zarobek (na De troche lepszy) A jeśli już bardzo chcesz to rób tak jak pisał @JDaniel1 . Robisz i ulepszasz do +9 chociaż jeśli masz pecha to możesz wyjść na -

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Zależy od szczęścia, ja po ulepszaniu koło 15 kart na +9 już nigdy więcej nie mam zamiaru tego robić, a szczególnie przy obecnych cenach na rynku. Niektórzy mają tak, że od razu wbiją za 1 razem od +1 do +9, ale w większości przypadków to stracisz więcej kasy niż na kupienie 99+9. Polecam też wk, bo nim możesz dropić wszędzie w przeciwieństwie do berka.

Opublikowano

Zależy :D Jeśli masz farta to zrób sobie i ulepszaj (ja zawsze kupywałem)I grając wk praktycznie wszędzie podczas expienia/dropienia masz dmg  ze względu na wilka.Jeśli będzie dobrze rozdany i będziesz miał w miarę dobre osłonki to bierz wk  :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...