Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bilet - kobuch

BartsoN~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Dzisiaj miałem sytuacje jednorazową. Otóż jechałem sobie tramwajem bez biletu - oczywiście kanary się pojawiły i mnie spisały. Mam pytanie mianowicie mogę to totalnie olać i nic nie płacić czy jednak trzeba zapłacić?

Mój brat jak i kolega nie płacili mandatów i nic im się nie stało. 

Proszę o szybką odpowiedź XDDDDD

Opublikowano

Co ty mówisz, młodzieńcze?! Mandatów nie płacić? Jeszcze tak poważnych? Chłopie, przecież oni odnajdą Cię w Twoje 18 urodziny i do paki wsadzą! Jeżeli nie zapłacisz tego będziesz musiał ufarbować się na rudo, wyjechać do innego kraju i udawać, że nie jesteś z Polski, bo wszędzie będą wisiały listy gończe z Twoim nierudym zdjęciem. Twoi rodzice nie zniosą tej hańby ani chwili dłużej i po prostu odbiorą sobie życie, pies umrze z głodu, ale przed tym zje Waszego kota, którego złapie podczas, gdy on będzie jadł mysz, ale, że kot był chory to mysz się zatruje, potem urodzi potomstwo, one też będzie chore i w końcu na świecie będą same chore myszy!
Więc przemyśl, chłopcze, czy chcesz zmarnować życie swoje i innych ludzi? :/

To wyżej to była oczywiście ironia i ja nigdy nie płaciłam mandatów za jazdę autobusami bez biletu, nie wiem jak z tramwajami, lecz chyba poza podwyższoną karą nic Cię nie może spotkać. ;) 

Opublikowano

pls mam 1 niezapłacony mandat (?) pks 200 zł i 3 mzk (150 zł) i tylko z peksa dostałem, że komornik mnie zapierdoli rok temu 

od tego czasu nic 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak olejesz, to po jakiś 3msc przypomną Ci o tym. Polecam na facebook'u, na grupach właśnie z biletami, poszukać kogoś, kto ma bilet z tego dnia i godziny. I iść do siedziby oraz pokazać bilet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...