Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest teraz popularny typ paczek modyfikacji?

Gość Matrixen

Jaki typ paczki??  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaki typ paczki ja zrobic

• Adventure-Tech
      3
    • Horror
      0
    • RandomMods
      0
    • RPG
      1
    • Adventure
      2
    • Tech
      5
    • Beatiful Graphic
      0
    • Paczka do seri fabularnych
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam otoz jestem staly bywalcem w dziale MInecraft, od bardzo dawna wrzucalem tutaj paczki modow

lecz zeby moja paczka stala sie popularna, jaki typ paczek wybrac?

Jesli istnieje wiecej typow paczek, napiszcie o nich w komentarzu chetnie poczytam.

POZDRAWIAM Rainer aka MAtrixen

Opublikowano

Obecnie królują paczki oparte o HQM, tzn. te posiadające drzewko zadań do wykonania z nagrodami. Wydaje mi się, że tego typu paczka stałaby się popularna oczywiście nie u nas, bo tutaj bardzo mała część społeczności gra na modach innych niż wspomagacze do pvp, ale za granicą miałbyś z taką paczką szanse. Zazwyczaj są to ciekawe połączenia modów technicznych i przygodowych. Możesz spróbować zrobić paczkę opartą o modyfikację Botania bo takowej jeszcze nie widziałem.

Opublikowano

Jesli chodzi o wersje od 1.7 wyzej do odpada bo moj komp jest na to za stary jedynie na 1.5.2 lub 1.6.4 ewantualnie zgromna paczka modow na 1.7.10

Opublikowano

Jesli chodzi o wersje od 1.7 wyzej do odpada bo moj komp jest na to za stary jedynie na 1.5.2 lub 1.6.4 ewantualnie zgromna paczka modow na 1.7.10

W takim razie nie ma co się zabierać za robienie paczek bo obecnie większość grających na modach używa wersji 1.7.10. Możesz ewentualnie spróbować z 1.6.4, ale to już nie przyciągnie tyle osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...