Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie białko ?

Mumia57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje zakup białka i mam już jedno na oku mianowicie "HI TEC PROTEIN 80 BIAŁKO WPC", chciałbym prosić aby wypowiedział się ktoś obeznany w temacie co o nim myśli, głownie zależy mi na szybkiej i dobrej budowie masy mięśniowej. Opakowanie 1KG tego białka kosztuje około 40 zł. Nie dysponuje dużą gotówka także zależy mi raczej na tych niższych cenach.

Opublikowano

Najlepsze białko na rynku to te

http://www.sfd.pl/sklep/Optimum_Whey_Gold_Standard_100-opis28141.html#opis

Jednakże lepiej kup sobie większą paczkę :P

Heh może i najlepsze jednak cena zdecydowanie nie dla mnie. Szukam czego w większej ilości w bardziej przystępnej cenie.

Najlepsze białko w stosunku do ceny ma KFD. 750g kosztuje 40zł. Ja je stosuje już 3 miesiąc i polecam.

A na ile starcza ci takie białeczko 750g ?, bo jednak dodają 20 zł za około 60 mam Olimp Gain Bolic 6000 2kg, czyli i cena przystępna i większa ilość a opinie ma całkiem niezłe.

Opublikowano

Heh może i najlepsze jednak cena zdecydowanie nie dla mnie. Szukam czego w większej ilości w bardziej przystępnej cenie.

A na ile starcza ci takie białeczko 750g ?, bo jednak dodają 20 zł za około 60 mam Olimp Gain Bolic 6000 2kg, czyli i cena przystępna i większa ilość a opinie ma całkiem niezłe.

A ile możesz max. kasy wydać na białko?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zależy jak bierzesz. Ja staram się brać po każdym treningu i ogólnie kiedy mam niedobór białka podczas dziennego zapotrzebowania. Średnio półtora miesiąca.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

SFD protein plus/econo "NAJSTANDARDOWNIEJSZE" na rynku. Dobre w stosunku ceny do jakosci, na dodatek dobrze smakuje (wanilia) ;)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...