Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto jest teraz powrócić do gry na serwerach Minecraft?

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Mam oryginalną wersję MC, ale od wersji 1.5.2 już nie goszczę, ani nie należę do społeczności Minecraft.

Pytanie brzmi, czy warto powrócić do gry? Ogólnie chodzi mi o serwery PvP+Guilds. Czy są jakieś składy z +18? I na jakim serwerze opłaca się grać? Czy gracze w to jeszcze grają w ilości +200 na Polskich serwerach? Nie chcę zagranicznych.

Pozdrawiam #Vixeen.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że warto wrócić do gry, zwłaszcza, że zakupiłeś premium. Gra cały czas się rozwija podobnie jak serwery, cały czas dodawane są na nie nowe, ciekawe urozmaicenia. Polskie serwery z trybem, który ma ponad 200 graczy jest czymś rzadkim jednak spotykanym, podobnie jak pełnoletnie ekipy na serwerach. Wystarczy dobrze poszukać, a na pewno znajdziesz interesujący Cie serwer.

@pablos11

Jedno nie wyklucza drugiego. Zazwyczaj jak jest coś nowego wprowadzone na serwery to inne to kopiują, aby nie odstawać.

Opublikowano

W te wakacje postanowiłam popykać w MC, zagościłam na paru serwerach i jestem miło zaskoczona. Obskoczyłam tryby, wersje i były tam ogarnięte osoby, najwięcej chyba na SkyBlocku i tam najdłużej zostałam. :) Na serwerach hardcore z tego co kojarzę również jest bardzo dużo gildii 16+ czy tam 18+.

Opublikowano

­Witam. Mam oryginalną wersję MC, ale od wersji 1.5.2 już nie goszczę, ani nie należę do społeczności Minecraft.

Pytanie brzmi, czy warto powrócić do gry? Ogólnie chodzi mi o serwery PvP+Guilds. Czy są jakieś składy z +18? I na jakim serwerze opłaca się grać? Czy gracze w to jeszcze grają w ilości +200 na Polskich serwerach? Nie chcę zagranicznych.

Pozdrawiam #Vixeen.

Ja ci powiem tyle

-Maaasa dzieci 

-Masaaa cheaterów 

+ Jak włączysz tą grę to radze wyłączyć chat ;) Jak zabijesz jakieś dziecko (A jest masa dzieci) to zaczną cię wyzywać,obrażać rodzinne itd + Możesz dostawać DDos'y.

Jeśli chodzi o PVP+GUILDS to w dzisiejszych czasach takie serwery trwają max tydzień potem nikomu się grać nie chce ;).

W tych czasach jeśli chcesz pograć długo bez masy dzieci i bez DDos'ów to pozostają ci jedynie serwery zagraniczne :)

Ja polecam wrócić ale jedynie na serwery zagraniczne.

Ps.Tak jak jest napisane w odp wyżej najwięcej ogarniętych graczy jest na serwerach skyblock.

Opublikowano

Uwazam ze warto powrocic do MInecrafta, szczegolnie tego na ktorym sa mody, teraz jest wiele serwerow na modach, ktore sa super.

Opublikowano

­+18 - Większość gra na hardcorach. Typu x - x (Aktualnie nie ma) lub easyhc

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Według mnie warto wrócić do gry, ponieważ zawsze możesz znaleźć jakieś fajne i ciekawe tryby serwerowe typu. Hardcore lub SkyBlock. Co do Survivalów, to jest ich aktualnie najwięcej tworzonych i ogólnie, ale nie zwracaj na to uwagi. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że warto wrócić do gry, zwłaszcza, że zakupiłeś premium. Gra cały czas się rozwija podobnie jak serwery, cały czas dodawane są na nie nowe, ciekawe urozmaicenia. Polskie serwery z trybem, który ma ponad 200 graczy jest czymś rzadkim jednak spotykanym, podobnie jak pełnoletnie ekipy na serwerach. Wystarczy dobrze poszukać, a na pewno znajdziesz interesujący Cie serwer.

Koleżko, w innym temacie podawałeś że serwery kopiują same siebie :p

Nie polecam, rok temu porzuciłem 98% serwerów bo przeskoczyły na P2W, ostatnio [4mies. temu] chciałem sprawdzić jak się sprawy mają i z ciekawości wszedłem do publikacji, znalazłem tylko kopię na kopii, bijącą się kopiami innych.

Wystarczy że z kimś zrobisz żart że robisz serwer RPG/SV albo inny, znajdziesz kogoś kto dla żartu także powie że zagra a w ciągu 2tyg znajdzie się 100 innych dzieciaków które już taki serwer robią.

Najlepiej grać na Single albo hamachi z graczami tutaj z PW, nie dziećmi których nie znasz tylko osób które znasz z widzenia na forum ;)

Inaczej znajdziesz taki czat w mc z którego nauczysz się nowych słów bo dzisiejsze dzieci odmienią Ci ku*wę przez każdy przypadek a pomylą się pisząc proste słowa

TEMAT

Opublikowano

Obecnie jest "wysyp" serwerów ale zazwyczaj większość pada
po niecałym miesiącu z powodu złego prowadzenia.
Według mnie warto wrócić do gry ale omijaj serwery
które mają nie estetyczną, nie pełna prezentacje na forum.
Takie serwery są zwykle tworzone przez grupy dzieci.

Pozdrawiam.

4692515714.png

Opublikowano

Hmm... czy warto? Jak masz upatrzony jakiś serwer to możesz wrócić, bo czasami zdarzy się jakiś wyjątkowy, jednak biorąc pod uwagę ogólną scenę serwerów to nie warto. Głównym powodem (i chyba to nikogo nie zdziwi) jest po prostu dzieciarnia, której znieść się w żaden sposób nie da.

Opublikowano

@pablos11

Jedno nie wyklucza drugiego. Zazwyczaj jak jest coś nowego wprowadzone na serwery to inne to kopiują, aby nie odstawać.

I z tym ostatnim się zgodzę z tobą :)

Dlatego mówię, kopia bije kopię kopią i wg mnie nie warto wracać, chyba że z kolegami na hamachi czy single

TEMAT

Opublikowano

Według mnie warto wrócić do gry, i sam to planuję, ponieważ jak widzę jak prężnie rozwija się gra w kierunku rpg ;) Z chęcią zagram, a ekipe najlepiej mieć swoją bo tak to znajdziesz ekipe pewnie 12-13 latkowie jak zwykle :) Chyba że na jakichś dobrych hardcorach.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie jest mniej dzieci niż było kiedyś, bo większość zrobiła tak, że jeden powiedział "minecraft to gunwo" to wszyscy zaczęli tak samo myśleć i po prostu olali to. Według mnie warto jest wrócić do starych czasów :)

Opublikowano

Warto. Teraz każdy technik ma większą wiedzę na temat api bukkit i po prostu gra na serwerach staję się coraz przyjemniejsza. Zaawansowane pluginy NoCheat które wykrywają większość cheatów, powodują że na serwerach jest mniej cheaterów. Na scenie minecrafta utworzyło się wiele stereotypów "minecraft gunwo" "nie graj w to gówno", wszystko przez youtuberów propagandujących tą idee.

Opublikowano

Moimi oczami Minecraft się nie rozwija i tak samo dzieci, które w jego często grają(no może są wyjątki). Serwy są prawie takie same czyli dzieciarnia a nawet administracja dziecinna i jak mówiłem wcześniej nierozwinięta. Grałem czasami w MC, ale jak masz chociaż jakiś sentyment do Języka polskiego to będzie cie raziło po oczach jak piszą. Gra dla mnie jako premium gówno opłacalna, ale jeżeli masz to możesz pograć i zobaczysz, czy ci się podoba. Jeżeli chcesz zobaczyć głupote chatu to zapraszam na serwy creative takie jak trollcraft i końcówka wiadomo jaka i zobaczysz, czy są nadal dzieci, chociaż dużo tu jest poniżej 18+ np. Ja!.

9037814477036501451192.png

Opublikowano

Warto wrócić do gry :D

graphic.png                                                    

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...