Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje sponsorów,techników i tak dalej.

Poszukuję : 
-Sponsora 

-Technika

-WebMastera

Oferuje : 
-Zrobienie forum

-Bycie administraotrem na forum jak i serwerze

- NIe będe już pisać o tym co wszyscy piszą że miła atmosfera itp bo nie chce mi sie tego pisać.

W razie pytań : GG : 55535221

Opublikowano

Rozumiem, że ty nic nie robisz na serverze skoro poszukujesz techników, sponsorów, etc. ? :makka:

Opublikowano

Rozumiem, że ty nic nie robisz na serverze skoro poszukujesz techników, sponsorów, etc. ? :makka:

po co tu twarz Makina ?

nie polecam

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Chyba wyraźnie napisał że nie oferuje nic poza zrobieniem forum i bycie tam adminem :D

Ubogie ogłoszenie, nie sądzę żeby ktoś się zgłosił skoro oferujesz tylko forum, forum może zrobić każdy :D

Opublikowano

Można wiedzieć jaka jest twoja rola na serwerze?

Tak jak napisał on tylko zrobi forum ew. Zajmie posadę na serwerze xD

Co do tematu.

Jeżeli chcesz zrobić serwer musisz wiedzieć mniej więcej co i jak w plikach piszczy. Jaki dasz przykład jeżeli serwer powstanie ktoś zapyta się Ciebie o jakiegoś Buga a ty na to

- nie wiem

Raczej nikt nie pójdzie z Tobą na współpracę. Robienia forum to ja mogę mojego 8 letniego brata nauczyć xD

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Tak jak napisał on tylko zrobi forum ew. Zajmie posadę na serwerze xD

Co do tematu.

Jeżeli chcesz zrobić serwer musisz wiedzieć mniej więcej co i jak w plikach piszczy. Jaki dasz przykład jeżeli serwer powstanie ktoś zapyta się Ciebie o jakiegoś Buga a ty na to

- nie wiem

Raczej nikt nie pójdzie z Tobą na współpracę. Robienia forum to ja mogę mojego 8 letniego brata nauczyć xD

Ja nie wiem co ty chcesz, zrobi forum i poleci dla niego kasa. Znaczy może ktoś pójdzie z nim w dance, ale dam sobie głowe ściąć że zostanie wydymany xD Że powie co by chciał itp a oni go na końcu zostawią samego i dupa ! Nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­Czyli tak naprawdę szukasz murzynów, którzy postawią serwer, a ty będziesz sobie robił marne forum na maksymalnie MyBB?

Nie polecam.

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...