Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIOT GAMES TAKI POMOCNY

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yg1xcw.jpg

TAK WYGLĄDA ICH ODPOWIEDŹ NA PYTANIE: "Z jakiego powodu moje konto zostało zbanowane?"
K***A KISNE xD DRUGI RAZ WIDZE ZE RIOT LEJE WODE I TO OSTRO xD

Opublikowano

Ja dostałem bana za nic, jedyna ich odpowiedz to to, że ban był słuszny :) Teraz mi nie chca odpisywac, Riot jest zjebany.

Jedyny bannable stuff na tym koncie to byl fakt, ze kupilem to konto.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ej nie no serio ludzie? Riot zawsze taki był? Czy w tym sezonie ich pojebało?

Opublikowano

­

Nie wiem, może kiedyś byli normalni, ale około rok temu przy pierwszym większym banwave dostali taki spam wiadomościami, że teraz odpisują tylko z automatu, nawet nie czytają ticketów.

pytanie czy wgl w nie wchodzą ...

Też tak dostałem, a mimo wszystko same automaty lecą. Raz mi normalnie odpisali na pytanie z Rp xD

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ja raz napisałem, że w piwnicy przetrzymuje jednego z pracowników riotu i jest związany linami. To oni napisali, żebym następnym razem użył opcji raportowania pod koniec gry gdy ktoś mnie nęka. Ja walnąłem takiego facepalma i zacząłem się śmiać to aż brzuch mnie rozbolał.

Opublikowano

ej nie no serio ludzie? Riot zawsze taki był? Czy w tym sezonie ich pojebało?

Najwidoczniej mają po prostu za mało osób w supporcie zajmujących się reportami, zapytaniami etc.

giphy.gif

Opublikowano

Najwidoczniej mają po prostu za mało osób w supporcie zajmujących się reportami, zapytaniami etc.

Oni to już tak są nauczeni że Ci nie są w stanie pomóc i jedyne co robią to wysałają każdemu tą samą wiadomość nie patrzać na główny problem.. dopiero jak się im zacznie dupe zawracać odpiszą własnoręcznie, lecz.. bez pomocy..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przeciez wiadomości wysyłane na dany temat to automat, napisz im coś toxic a napiszą Ci z automatu, rzadko bardzo rzadko ktos napisze cos innego.

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ja dostałem bana za nic, jedyna ich odpowiedz to to, że ban był słuszny :) Teraz mi nie chca odpisywac, Riot jest zjebany.

Jedyny bannable stuff na tym koncie to byl fakt, ze kupilem to konto.

Bana nigdy nie łapiesz za free... zawsze jest powód ;/

@R6 Heartbeat xD

Co do tematu, to albo automaty lecą allbo bekowe odpowiedzi xD, ja akurat dawno nie miałem kontaktu z rito... w sumie juz nie gram w lol'a bo to śmiech co się wyprawia z tą grą i rito..., a ich serwery..(ostatnio około pare miechów same problemy) xD pozdrawiam xD

@Arroo #prowo

Ja akurat nigdy automatu nie dostałem przez 5 lat ;D, ani razu.. same "ręczne" pisanie od nich ;p

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Mogę jedynie powiedzieć to samo co użytkownik wyżej

- Ban zawsze ma swoje powody... nie ma bananów za free

jestem tego przykładem bo na tym koncie gram od... około... 3 lat ?... nie wiem kiedy je zrobiłem ;x...

ale nigdy nie dostało bana a jedyne ostrzeżenie jakie dostałem było jedno ;x...

musiałem raz po prostu wpisać do okienka "Przepraszam" i nacisnąć OK... no i sprawa załatwiona :D

a co do odpowiedzi Rito... też by mi się nie chciało jak dziennie każdy dostaje od nich tysiące spam wiadomości...

60% próbuje ich oszukać 30% osób się myli w swojej sprawie i tylko 10% osób ma rację w swojej sprawie...

więc atakujcie graczy idiotów a nie firmę Rito Games ;x...

gdyby nie ci którzy chcą oszukać Rito... nie mieli by tyle spamu i mogli by bardziej pomóc...

Opublikowano

Oto moje przygody kiedyś z supportem Riotu:

294841405879968358546.jpg

882651405880356358546.jpg

JA P******E TO PRZEKRACZA LUDZIE POJĘCIE, CZY ŻEBY SIE K***A O COŚ ICH SPYTAĆ TRZEBA WBIĆ Z BRONIĄ DO ICH JAKIEJŚ SIEDZIBY W POLSCE!? WTF?!

Opublikowano

Nie dziwie się że wysyłają z bota, dostają ogrom wiadomości i nie są w stanie własnoręcznie odpisać do każdego, a pytania się powtarzają. A skoro z bany odpowiedzialny jest bot to co support Ci może pomóc. Dostałeś bana i nikogo to teraz nie będzie obchodzić.

Opublikowano

Nie dziwie się że wysyłają z bota, dostają ogrom wiadomości i nie są w stanie własnoręcznie odpisać do każdego, a pytania się powtarzają. A skoro z bany odpowiedzialny jest bot to co support Ci może pomóc. Dostałeś bana i nikogo to teraz nie będzie obchodzić.

K***a, dostają chyba za to jakiś hajs to ich zasranym obowiązkiem jest odpisywać normalnie wtf.

Opublikowano

K***a, dostają chyba za to jakiś hajs to ich zasranym obowiązkiem jest odpisywać normalnie wtf.

nie dostaja kasy, najwyzej vouchery na koniec miesiaca o danej wartosci lub skin na konto prywatne gdyz praca w riot support jako zwykly pacholek to wolontariat 

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...