Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromne pingi

TheKamilPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Moj dostawca mowi mi ze wszystkiego u nich w porzadku, mam relewacyjny zasieg itp.

Ale pingi to 200+!@@!

W kazdej grze mam taki.Wszystkie poradniki wykorzystalem dupa...porty odblokowane tez dupa

Łącze sie za pomoca kabla.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Może ktoś ci wbił na internet z sąsiadów, albo cie ddosuja.

Ja raz mam wysoki ping na kablu, a raz bez kabla potem się robi plontanina w pokoju.

Ping na serwerach publicznych czy na meczowych?

Wyłącz gg,ts3,facebook,mpcforum itd.

Opublikowano

Może ktoś ci wbił na internet z sąsiadów, albo cie ddosuja.

Ja raz mam wysoki ping na kablu, a raz bez kabla potem się robi plontanina w pokoju.

Ping na serwerach publicznych czy na meczowych?

Wyłącz gg,ts3,facebook,mpcforum itd.

mam wylaczone wifi w routerze.

Z tym gg to juz przesada pisalem ze korzystalem w poradnikow i ze w kazdej grze.

Opublikowano

Jak w każdej grze tak masz to musi być dostawca, ewentualnie format może coś pomoże. Na innych komputerach też tak masz?

Opublikowano

Jak w każdej grze tak masz to musi być dostawca, ewentualnie format może coś pomoże. Na innych komputerach też tak masz?

Nie mam innych komputerow.(siostra sie wyprowadzila ,ale tak samo bylo na jej kompie)

Formatowalem 2/3tyg temu.Wirusow odrazu mowie ze nie mam.

Opublikowano

A normalnie jak pingujesz do np wp to tez masz 200? Jak nie masz innych pc to możesz z telefonu z androidem( innymi pewnie też, ewentualnie przez testy na stronach www) ping sprawdzic jeżeli możesz sie podłączyć do sieci.

Opublikowano

A normalnie jak pingujesz do np wp to tez masz 200? Jak nie masz innych pc to możesz z telefonu z androidem( innymi pewnie też, ewentualnie przez testy na stronach www) ping sprawdzic jeżeli możesz sie podłączyć do sieci.

jak pinguje podczas grania onet-mam taki sam czyli wysoki,jesli nie robie nic na necie pingi do onetu mam 20ms max.

Opublikowano

Jeżeli nic Ci się nie pobiera itd. to jednak musi być wina od dostawcy - najlepiej, gdyby przyjechał i sprawdził czy wszystko jest w porządku u Ciebie :)

był tak z poltora miesiaca temu zmienial sprzet i tylko z tydzien bylo dobrze :D

Skrocilem kabel o dobre 2m...Roznica jakas jest choc dalej nei zadawala ;/(namieszalem pewnie cos w rejestrze przez to wszystko)Da sie go przywrocic do stanu sprzed kilku dni bez utraty danych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...